Denna AOC PC-skärm är riktigt billig med en kod på Cdiscount för försäljningen

AOC 24B2XHM2

Vill du ha en jämnare bild? Med Cdiscount Sales är det ett bra tillfälle att byta datorskärm. Just nu kostar AOC 24B2XHM2-skärmen strax under 90 euro med koden 10EUROS.

Se erbjudandet om AOC 24B2XHM2 PC-skärm för 89,99 € på Cdiscount

AOC 24B2XHM2, en 75 Hz PC-skärm i 24-tumsformat

Skärmen har all anledning att tilltala personer som letar efter en bättre visuell upplevelse, till exempel spelare eller fans av filmer och serier. 24B2XHM2 är effektivt klockad till 75Hz, vilket gör att den kan visa en jämnare bild än de flesta PC-skärmar för konsumenter. Dess svarstid på 4 ms och dess kontrastförhållande på 3000:1 lovar skarpare scener med rik relief.

Bilden drar också nytta av den väsentliga Full HD-upplösningen (1920 x 1080) och passar in i en generös 24-tums (60,5 cm) panel. Denna diagonal är perfekt för att inte missa någon detalj under en spelsession eller under ett avsnitt av din favoritserie. Denna mall tar dock lite plats, vilket gör att skärmen kan anpassas till smala skrivbord.

En full HD-skärm för mindre än 90 euro under Cdiscount-försäljningen

AOC 24B2XHM2 optimerar sina mätningar för att minska utrymmet som tas upp. Dess kanter är tunna och dess djup är så begränsat som möjligt. Foten är tänkt att vara platt och minimalistisk så att små föremål kan placeras där.

Den här skärmen kan anslutas via VGA eller HDMI, och den har ett hörlursuttag. Inuti förbättrar tekniken för blått ljus och Flicker Free den visuella komforten och motverkar trötthet i ögonen.

Se erbjudandet om AOC 24B2XHM2 PC-skärm för 89,99 € på Cdiscount

Och allt detta erbjuds just nu till ett lågt pris på Cdiscount. Normalt säljs för €171,32, enheten är för närvarande tillgänglig för endast €89,99 tack vare koden 10 EURO.

Sale_banner2

Varför rekommenderar Clubic denna bra plan?

  • En uppdatering på 75 tum
  • 24″-formatet, en bra kompromiss mellan komfort och kompakt storlek
  • Tunna kanter och grunt djup

Jämförande : upptäck vår jämförelse av de bästa PC-skärmarna 2021

Se alla flasherbjudanden på Cdiscount

Läs också:
Försäljning: alla erbjudanden som inte går att missa av den fjärde nedsättningen på Amazon och Cdiscount

Relaterade Artiklar

Back to top button