Denna 24-tums PC-skärm säljs för mindre än €100 på Boulanger

Essentialb PC-skärm

Här är en fin utrustning för att slutföra installationen av din stationära dator. Det är utan att vänta som vi upptäcker Essentielb Pixel View 24 VH PC-skärmen för endast 99,99 €.

Se erbjudandet om Pixel View 24 VH PC-skärm för 99,99 € på Boulanger

Utmärkt värde för pengarna

Låt oss åka till Boulanger som en del av denna -16 % reduktion. Avhämtning i butik eller med bil är möjlig inom koncernens varumärken. Hemleverans är också aktuell och kommer att utföras kostnadsfritt för alla kunder. Du kan även välja delbetalning och även returnera produkten inom 15 dagar om du inte är nöjd. Garantin gäller i två år.

Essentielb Pixel View-skärmen har en 24-tums (60,9 centimeter) panel för Full HD-upplösning. 60 Hz uppdateringsfrekvensen är närvarande och svarstiden är 12 ms med en ljusstyrka på 220 cd/m². Bilden är därför detaljerad och kommer inte att sakna kontrast.

För att rädda dina ögon kommer du att vara glad att veta att teknik för reduktion av blått ljus ingår. Det kommer att förhindra visuell trötthet på natten och efter flera timmars användning.

Topputrustning

Notera för övrigt att denna plattskärm även är utrustad med två högtalare (2 x 2 Watt) och att den kan lutas för att helt anpassa sig till din installation. När det gäller kontakter kommer en HDMI 1.4-port (kabel medföljer) och en VGA att vara inom räckhåll. Slutligen är förbrukningen av monitorn i drift endast 22 W mot 0,5 W i standby. ECO-klassen av kategori A är därför i kraft.

Se erbjudandet om Pixel View 24 VH PC-skärm för 99,99 € på Boulanger

Denna Essentielb Pixel View-skärm har allt för att tillfredsställa dig dagligen. Den visuella kvaliteten är utmärkt och den erbjuder alla väsentliga funktioner för att ge optimal komfort till användaren.

Varför rekommenderar Clubic Essentielb Pixel View PC-skärmen?

  • Bra storlek skärm
  • Bildkvalitet
  • Effektiv blåljusreducering

Jämförande : upptäck vår jämförelse av de bästa PC-skärmarna 2021

Vad du behöver veta om att gå med i Clubic

Den här artikeln innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att en provision kan betalas ut till Clubic.
De angivna priserna kan ändras. Rådfråga
vår stadga att veta mer.

Relaterade Artiklar

Back to top button