Den utmärkta Samsung Galaxy S21+ sjunker till sitt bästa pris!

Veckan går vidare och en mycket lockande bra plan börjar gälla på mobiltelefonavdelningen.

Samsung Galaxy S21+ test © © Pierre Crochart för Clubic

Vi är därför i sällskap med den berömda Samsung Galaxy S21+ som ger oss en stor kampanj idag. Det sydkoreanska företagets smartphone är faktiskt inte bara mycket prisvärd utan också rik på avancerade funktioner.

Samsung Galaxy S21+ i korthet

  • En helt fantastisk skärm på 6,7 tum
  • Framträdanden fortfarande galna
  • Autonomi mer än korrekt

Hur som helst, det är bra att notera att Samsung Galaxy S21+ säljs för endast €506,10 istället för €1059.

Hitta Samsung Galaxy S21+ för 506,10 € hos Rakuten

En telefon med bra valuta för pengarna

Som vi vet ligger Samsung alltid i framkant när det kommer till att designa smartphones av hög kvalitet. Och det visar sig att den som intresserar oss idag inte är något undantag från denna regel. Den kan ha släppts i början av 2021, men Galaxy S21+ är fortfarande en av de bästa modellerna på marknaden för närvarande. Och du kommer snart att få reda på varför!

Men innan du peelar egenskaperna hos denna mobil, notera att det är Rakuten som är värd för detta erbjudande. Hemleveransen är alltså gratis och paketet kommer inom 10 till 20 dagar. Delbetalning från €126,53 per delbetalning är tillgänglig för dig. Garantin gäller i två år.

Samsung Galaxy S21 +: en populär mobil

Bland de viktigaste tekniska specifikationerna för Samsung Galaxy S21+ kan vi notera en överdådig 6,7-tums AMOLED-skärm med en definition på 2400 x 1080 pixlar och en uppdateringsfrekvens på 120 Hz. En extremt flytande och ljusstark panel som kommer att placera alla dina innehållsfavoriter i ljus. Samma tillfredsställelse prestandamässigt tack vare Exynos 2100-processorn som stöds av 8 GB RAM och ett internminne på 128 GB. Det är en mycket kraftfull telefon som är kompatibel med 5G som väntar på dig!

Smarttelefonen designad av Samsung sticker också ut när det gäller sina bilder. Faktum är att den levererar en extremt övertygande prestanda på detta område och kommer att kunna fånga dina minnen upp till 8K. Notera i förbigående batteritiden som kan öka till två hela dagar. Slutligen är mobilens allmänna design både sober och elegant.

Samsung Galaxy S21+

Hitta Samsung Galaxy S21+ för 506,10 € hos Rakuten

För att ta reda på ännu mer, tveka inte att läsa vårt fullständiga test av denna kära Samsung Galaxy S21+.

Smartphones för alla behov

Galaxy S21+ är en utmärkt mobil trots sin “ålder”. Men om du hellre vill välja en mer effektiv modell eller tvärtom ännu mer prisvärd, så hittar du det du letar efter i vår jämförelse av de bästa Samsung-smarttelefonerna.

Relaterade Artiklar

Back to top button