Den utmärkta Samsung Galaxy S21 5G till ett chockpris med denna exklusiva Black Friday-kampanjkod

Det är verkligen ett av de bästa kampanjerbjudandena på denna Black Friday 2021! Hos Rakuten kollapsar priset på Samsung Galaxy S21 tack vare en dubbel kampanj.

1

Galaxy S21: Samsungs avancerade smartphone

  • 5G-kompatibilitet
  • 6,2-tums AMOLED-skärm
  • Närvaro av en trippel fotosensor

Se Samsung Galaxy S21 5G-erbjudandet för 634€ på Rakuten

Black Friday: prissänkning på den kraftfulla Galaxy S21

Som en del av Black Friday 2021 har du exakt fram till fredagen den 26 november på dig att dra fördel av en dubbelkampanj på Galaxy S21 på Rakuten, genom den franska butiken Boulanger.

Visad till det rekommenderade priset på 859 euro, ser Samsung-smarttelefonen sitt pris sjunka till exakt 634 euro. Sänkningen på 225 euro görs i två delar: en första rabatt på 210 euro från handelsplatsen och ytterligare en rabatt på 15 euro med koden RAKUTEN15. Rabattkupongen måste anges under varukorgsstadiet.

För information är leverans av produkten gratis hemma eller i en Boulangerbutik. Slutligen kommer medlemmar som har prenumererat på programmet att få 9 585 Rakuten-poäng; vilket motsvarar en cashback på 95,85 euro ska spenderas på en framtida beställning på Rakuten.

En perfekt smartphone för foton och videor

S21 från Galaxy-serien, som presenterades på samma sätt som S21+ och S21 Ultra-modellerna i början av 2021, är en smartphone utrustad med en 6,2-tums Dynamic AMOLED 2X-skärm med en definition på 2400 x 1080 pixlar.

Telefonen har även en Exynos 2100-processor, 8GB RAM, 128GB icke-utbyggbart lagringsutrymme, 4000mAh snabbladdningskompatibelt batteri och Android mobiloperativsystem.

För APN består foto-/videodelen av smartphonen av en trippelsensor på 64 + 12 + 12 MP och en främre sensor på 10 MP.

Slutligen är Bluetooth 5.0, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6-standarden, USB Type-C-porten, fingeravtryckssensorn och ansiktsigenkänning i huvudsak en del av enhetens anslutningsmöjligheter. .

Se Samsung Galaxy S21 5G-erbjudandet för 634€ på Rakuten

De bästa 5G-smarttelefonerna från märket Samsung

Galaxy S21 är inte den enda Samsung-smarttelefonen som stöder 5G-teknik.

För att lära dig mer om alternativen till Samsung Galaxy S21 kan du alltid konsultera vår jämförelse av de bästa Samsung-smarttelefonerna 2021.

BFW_banner

Black Friday: vårt urval av erbjudanden som du inte får missa

Som varje år sätter Clubic upp en speciell Black Friday-enhet för att dela de bästa erbjudandena som finns tillgängliga online med dig. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

  • Black Friday Amazon: de bästa erbjudandena och snabbförsäljningen att utnyttja
  • Black Friday Cdiscount: de bästa erbjudandena du inte får missa
  • Black Friday Fnac: de bästa erbjudandena på högteknologi
  • Black Friday Darty: upptäck alla de bästa högteknologiska erbjudandena
  • Black Friday Rakuten: de BÄSTA högteknologiska kampanjerna

De bästa Black Friday-erbjudandena med Clubic

Relaterade Artiklar

Back to top button