Den utmärkta Samsung Galaxy S20 FE är ännu billigare!

Du kan nu dra nytta av ett mycket attraktivt pris på en smartphone som övertygade användarna när den lanserades 2020. Och om den visar en viss hög ålder är Samsung Galaxy S20 FE ändå väl utrustad för att tillfredsställa dig dagligen. .

samsung_galaxy_S20FE

Samsung Galaxy S20 FE med två ord:

  • Extremt tilltalande 6,5-tums Super AMOLED-skärm
  • En mycket korrekt autonomi på ungefär en och en halv dag
  • Begåvad och mångsidig inom fotografering

Se Samsung Galaxy S20 FE-erbjudandet på 363,19 € på Rakuten

Trevlig kampanj på en kvalitetssmartphone

Det är e-handlaren Rakuten som är värd för denna omedelbara rabatt på Samsung Galaxy S20 FE. Telefonen levereras hem till dig utan kostnad med rekommenderat brev. Du kommer att få den inom 8-15 arbetsdagar sedan denna amerikanska version kommer att skickas från Kina. Alla europeiska operatörer är dock kompatibla med denna modell. Var i övrigt medveten om att delbetalning är möjlig och att garantin gäller i två år.

Som alltid kommer Rakuten Club (gratis registrering) att ge dig tillgång till en onlinekisse som kommer att fyllas på när du handlar. När summan väl har förvärvats kan du använda den på en framtida korg för att få en fin rabatt. Det är enkelt, effektivt och framför allt extremt behagligt för din budget.

Samsung Galaxy S20 FE: en tidlös mobil

Denna dyra Galaxy S20 FE har en överdådig skärm på 6,5 tum med en definition som klättrar till 2400 x 1080 pixlar för en uppdateringsfrekvens på 120 Hz. Denna formidabla panel åtföljs av en Exynos 990-processor som stöds av 6 GB RAM och ett internt minne på 128 GB.Prestandan är relativt korrekt trots vissa nedgångar. Det är helt klart inte den mest kraftfulla smarttelefonen på marknaden, men den kommer att hålla sig för alla dina dagliga uppgifter.

Slutligen, låt oss avsluta med de ultimata positiva punkterna som mobilens mångsidighet i bilder (upp till 4K) och en fantastisk självständighet på en och en halv dag med en enda laddning. Designen på Samsung Galaxy S20 FE bör också lyftas fram eftersom den visar en bra kompromiss mellan storlek och lätthet. IP 68 tätning ingår också.

Se Samsung Galaxy S20 FE-erbjudandet på 363,19 € på Rakuten

Alla de bästa telefonerna från ett måste-märke

Vi har redan nämnt det i våra tidigare tips, men Samsung är en exemplarisk tillverkare när det kommer till att designa utmärkta mobiler. Det sydkoreanska företaget har också ett extremt varierat utbud som gör att du kan lägga vantarna på ultrakraftfulla telefoner och andra som är mycket mer prisvärda men som inte lider av alltför stora eftergifter. Om du behöver tänka efter innan du väljer, kanske vårt urval av de bästa Samsung-smarttelefonerna kan hjälpa dig.

Relaterade Artiklar

Back to top button