Den utmärkta REALME Pad-surfplattan är billigare att sälja

Realme Pad är en gör-det-allt-surfplatta för hela familjen, och goda nyheter: den är billigare från och med idag.

realme pad

Du behöver inte betala för mycket för din surfplatta med realme Pad, en mellanklassmodell till ett reducerat pris under försäljningen tack vare Cdiscount.

Se alla reaerbjudanden

Realme Pad i korthet

  • 10,4 tums skärm
  • Dolby Atmos högtalare
  • 7100mAh batteri

Under försäljningen genomgår priset på realme Pad ett rejält värmeslag som går över till endast 149,99€.

Hitta realme Pad för 149,99 € på Cdiscount

En 10-tums surfplatta för mindre än €150 under rean

Realme Pad är en 10-tums surfplatta perfekt designad för att möta alla behov hos medlemmar i ditt hushåll.

Så dra nytta av denna stora sänkning som drivs av Cdiscount som sänker priset på denna pekplatta till bara 149,99 €. Om du vill kan du välja en betalning i fyra månatliga delbetalningar, för att jämna ut din betalning och tillåta dig andra shoppingresor utan att få din bankman att skrika.

realme Pad: en kraftfull surfplatta för innehållskonsumtion

Realme Pad erbjuder dig därför en 10,4-tums Full HD LED-skärm för att njuta av ditt strömmande innehåll under bästa möjliga förhållanden. Förutom en kvalitetsbild har varumärket tagit hand om ljuddelen med Dolby Atmos-kompatibla högtalare som erbjuder dig en rumslig anpassning av de olika ljudeffekterna.

Helio G80-processorn är inte nödvändigtvis den mest kraftfulla i en surfplatta med pekskärm, men låter dig njuta av alla dina applikationer, utan latens, och krävande mobilspel för att förvandla din surfplatta till en bärbar spelkonsol som du kan ta med dig överallt.

realme erbjuder med realme UI ett gränssnitt perfekt anpassat till surfplattor som gör att Android kan ge det bästa av sig själv, särskilt tack vare applikationer anpassade till surfplattans XXL-format.

Slutligen erbjuder 7100 mAh-batteriet dig flera dagars autonomi, med sessioner på en till två timmar varje dag. Perfekt för att ställa den på soffbordet i vardagsrummet och låta dina barn eller din partner använda den som de vill, utan att oroa sig för det återstående batteriet.

Realme Pad

Hitta realme Pad för 149,99 € på Cdiscount

Hitta surfplattan som passar din budget

Om du vill veta mer om de olika surfplattorna som finns, väntar vår jämförelse av de bästa surfplattorna 2022 dig med ett brett urval av modeller och våra valråd.

banner_sale

Vårt urval av de bästa försäljningserbjudandena

Som varje år sätter Clubic upp en speciell enhet under försäljningen för att dela med dig av de bästa erbjudandena som finns tillgängliga online. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

Relaterade Artiklar

Back to top button