Den utmärkta Nvidia Shield TV sjunker till sitt bästa pris under Black Friday

NVIDIA Shield är en av de mest populära TV-boxarna som finns. Nu är det upp till dig att upptäcka alla fördelar med denna Black Friday-kampanj som erbjuds av Amazon.

1

Nvidia Shield TV med två ord:

  • En av de mest kraftfulla TV-boxarna på marknaden
  • Alla dina SVOD-tjänster på samma hemskärm
  • Kompakt storlek för att bära den överallt

Se Nvidia Shield TV-erbjudandet för 124€ på Amazon

Den bästa Android TV-boxen till ett fyndpris

Amazon gör verkligen allt under denna Black Friday, vilket framgår av denna kampanj för NVIDIA Shield TV, som plötsligt går från nästan €150 till €124.

För att dra nytta av denna rabatt, lägg bara produkten i din varukorg och bekräfta. Det är så enkelt. Som alltid med Amazon är leveransen supersnabb, på bara 24 timmar och helt gratis så att du kan njuta av din helt nya TV-box så snart som möjligt.

NVIDIA Shield TV: den kompakta TV-boxen att ta med dig överallt

NVIDIA har reviderat designen på sin TV-box för att tillsammans med NVIDIA Shield TV erbjuda en mycket mer bärbar version av sin berömda enhet. Enheten är designad i form av ett rör och glider lätt in i din resväska eller väska för att följa med dig på alla dina resor.

Det finns en strömport men också en Ethernet-port för att ansluta den kopplad till din box. Naturligtvis är WiFi också integrerat i enheten. I den andra änden finns en HDMI-port för att ansluta den till TV:n och en micro SD-port för att få ett minneskort laddat med innehåll.

NVIDIA Shield är också Chromecast-kompatibel för att sända ditt innehåll till TV:n från din smartphone med ett enkelt klick. Du kan också spela i streaming tack vare GeForce Now, som redan är integrerat i lösningen.

Det är Android TV som utrustar NVIDIA Shield TV och med det är alla videostreamingtjänster som Netflix, Amazon Prime Video eller till och med Disney+ och myCanal tillgängliga på samma hemskärm. Den medföljande fjärrkontrollen är lika enkel att använda och erbjuder redan en Netflix-knapp för snabb åtkomst till världens största streamingtjänst.

TV-boxen kan vara kompakt men ändå väldigt kraftfull eftersom den kan visa dig 4K-innehåll i HDR och Dolby Vision och även stöder Dolby Atmos-spår för att omsluta ljud i ditt hem.

Se Nvidia Shield TV-erbjudandet för 124€ på Amazon

Din TV-box väntar på dig i vår jämförelse

Om du vill se alla lösningar som finns tillgängliga på marknaden för att hitta den produkt som perfekt matchar din budget, vänta inte längre och kolla vår jämförelse av de bästa Android TV-boxarna 2021.

BFW_banner

Black Friday: vårt urval av erbjudanden som du inte får missa

Som varje år sätter Clubic upp en speciell Black Friday-enhet för att dela de bästa erbjudandena som finns tillgängliga online med dig. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

  • Black Friday Amazon: de bästa erbjudandena och snabbförsäljningen att utnyttja
  • Black Friday Cdiscount: de bästa erbjudandena du inte får missa
  • Black Friday Fnac: de bästa erbjudandena på högteknologi
  • Black Friday Darty: upptäck alla de bästa högteknologiska erbjudandena
  • Black Friday Rakuten: de BÄSTA högteknologiska kampanjerna

De bästa Black Friday-erbjudandena med Clubic

Relaterade Artiklar

Back to top button