Den utmärkta Huawei MateBook D15 sjunker till mindre än 470 € hos Amazon

Amazon är generösa och sänker priset på den utmärkta Huawei MateBook D15-datorn med 33 %. Så du kan njuta av den här bärbara datorn för endast 470€ istället för 700€, en trevlig minskning med 230€.

HUAWEI MateBook D15 2020.jpg

Vad man ska komma ihåg från MateBook D15:

  • FullView-skärm med 87 % beläggning
  • SSD-lagring
  • Windows 11 kompatibel

Se erbjudandet på Huawei MateBook D15 för 470€ på Amazon

230 € besparing på en kvalitetsdator

Detta är ett mycket bra erbjudande, med en 30 % reduktion på startpriset för denna Huawei-bärbara dator. Det kinesiska varumärket påtvingar sig lite mer varje dag inom teknikområdena, med smartphones och även datorer i synnerhet.

För att ta del av detta erbjudande finns det inget speciellt att göra, ingen kupong att kontrollera eller kod att ange. Rabatten görs omedelbart. Och om du är Prime-medlem får du gratis leverans inom 24 timmar!

En bärbar dator som har den under huven

Huawei MateBook D15 är en dator vid vägskälet av användningsområden. Mycket praktiskt för kontorsautomation och arbete, det är också effektivt för att köra vissa spel som inte är alltför giriga.

Med sin vackra 15,6″ skärm i Full HD, kanter på endast 5,3 mm och förhållandet 16:9 tillåter den bra synlighet utan att skada ögonen. Processorn är en Intel Core i3-10110U med integrerad Intel UHD grafikkretsuppsättning.

Du kan räkna med 8 GB RAM för att köra dina program under Windows 10. Allt installerat på enhetens 256 GB SSD. Batteriet har en autonomi på cirka 7 timmar, med ett snabbladdningssystem som gör att du kan återvinna 53 % av batteriet på bara 30 minuters laddning.

Utöver allt detta, om du också har en Huawei-smartphone, kan du dra nytta av ett mycket intressant alternativ. Sätt bara telefonen på NFC-dekalen på datorn och skärmen på den första visas på den andra.

Slutligen, vad gäller anslutning, har du rätt till en USB-C-port, två USB-A, en HDMI-ingång, en hörlursutgång och en mikrofoningång. Allt detta med en fin sänkning på 230€ för ett totalpris på 470€.

Se erbjudandet på Huawei MateBook D15 för 470€ på Amazon

Jämförelse med andra bärbara modeller

Om du föredrar att spela försiktighetens och konkurrensens kort innan du köper en dator kan du ta en titt på vår jämförelse av de bästa bärbara datorerna.

Guiden uppdateras regelbundet och låter dig se vilka datorer som rekommenderas för vilken användning. Detta gör att du kan välja en PC med en global syn på marknaden.

Relaterade Artiklar

Back to top button