Den utmärkta GoRide 80PRO skotern igen till ett fyndpris för rea!

GoRide 80PRO Night Edition

Missade du kampanjen för några månader sedan? Ikappsession för vinterrean: Cdiscount erbjuder återigen en avsevärd rabatt på GoRide 80PRO Night Edition elskoter, med ett pris under 200 €. Och du kan till och med få ytterligare 10 € rabatt, med kampanjkoden “10EUROS”.

Se GoRide 80PRO Night Edition-erbjudandet för 189,99 € på Cdiscount

160 € rabatt

Innan vi beskriver modellens styrkor, låt oss uppehålla oss vid marknadsföringen den för närvarande åtnjuter. Under rean visar Cdiscount upp GoRide 80PRO Night Edition för endast €199,99, istället för €349. Det är därför en sänkning på nästan 150 €, eller mer än 42 % mindre jämfört med utgångspriset!

Men det är inte allt ! För närvarande erbjuder e-handelssidan 10 € från 99 € vid köp, vilket därför är fallet här. För att dra nytta av det kan inget vara enklare: ange koden ” 10 EURO » vid tidpunkten för din beställning. Den elektriska skotern kommer då att kosta dig €189,99!

Och som alltid erbjuder den franska plattformen gratis leverans på det franska fastlandet, samt betalningsmöjligheter. I det här fallet kan du betala för ditt köp i fyra omgångar och lägga till mindre än 5 € i avgifter till det totala beloppet.

Att ta sig runt i staden, dag som natt

Med skotern GoRide 80PRO kan du smyga runt överallt, med en maxhastighet på 25 km/h. Maskinen kommer därför att kunna följa med dig under alla dina stadsresor, tack vare sin autonomi på 25 km. När du väl anländer behöver du bara fälla ihop den och bära den på 11,5 kg för att ladda batterierna med den medföljande nätladdaren.

Dessutom kommer det inte att ha undgått dig att detta är en “Night Edition”. Ett namn som motiveras av närvaron av ett signalsystem, bestående av 4 sidolysdioder, förutom de traditionella fram- och bakljusen.

Observera slutligen att enheten är utrustad med tjocka däck, som ger bättre motståndskraft mot risken för punktering.

Se GoRide 80PRO Night Edition-erbjudandet för 189,99 € på Cdiscount

GoRide 80PRO Night Edition elektrisk skoter är tillbaka till ett lågt pris på Cdiscount, med en rabatt på nästan 160 €. En idealisk produkt för att undvika kollektivtrafik och trafikstockningar!

sales_sitebanner

Varför rekommenderar Clubic elskotern GoRide 80PRO Night Edition?

  • Lätt att bära
  • Optimal sikt på natten
  • Däck med hög motståndskraft

Jämförande : upptäck vår jämförelse av de bästa elektriska skotrarna 2021

Se alla flasherbjudanden på Cdiscount

Läs också:
Försäljning: de bästa högteknologiska kampanjerna strax före den fjärde nedgången

Relaterade Artiklar

Back to top button