Den ultrakompakta videoprojektorn Wanbo T2 MAX är till ett chockpris

Liten, men mäktig. Det här är två ord som sammanfattar Wanbos kompakta projektor, T2 Max. För tillfället är priset på enheten också litet: på AliExpress kan du hitta det från 141,67 € med koden SDFRP036.

Wanbo T2 Max

Wanbo T2 Max, minsta storlek för maximal upplösning

  • Projicering upp till 120″
  • Ett kompakt format, att placera var som helst
  • Ett lättanvänt Xiaomi-ekosystem

Wanbo T2 Max videoprojektor för 141,67 € på Aliexpress

En billig projektor och stativ på Aliexpress, plus en kampanjkod

Det är verkligen rätt tid att byta från den traditionella TV:n till videoprojektorn. Med detta låga pris är Wanbo T2 Max mer tillgänglig än någonsin.

Den här är tillgänglig för €163,67 istället för €363,70. Genom att lägga till några extra euro (167,47 €) kan du också få ett stativ som är kompatibelt med din helt nya videoprojektor. Men genom att lägga till kampanjkoden SDFRP036 kan du dra nytta av en rabatt på 22 euro, vilket gör enheten tillgänglig från 141,67 €.

Har du redan spruckit? Kom ihåg att välja EU-kontakt innan du beställer. Förutom fri frakt tillhandahåller Aliexpress leverans inom 3-7 dagar från sina lager i Spanien. Kom också ihåg att ange din kampanjkod innan du validerar.

Kompakt videoprojektor: Wanbo T2 Max överst på listan

Om det bara finns en egenskap hos Wanbo videoprojektor är det först och främst dess ringa storlek. Föremålet väger endast 900 gram och är bara 15 centimeter högt och 11 centimeter brett. Det räcker med att säga att han kan smyga in överallt och vara diskret.

Men väl på plats visar T2 Max en mycket vacker bild i Full HD med stöd för 4K-streaming. Bilden sträcker sig från 40 till 120 tum, och erbjuder distribution på alla medier, även de största. HDR10-kompatibel, enheten har 4-vägs keystone-korrigering, som rätar ut bilden och ger en mer stabil upplevelse. Med en ljusstyrka på 5000 lumen anpassar den sig till belysningen i de flesta rum.

Wanbo har även designat en hållbar och pålitlig T2 Max. Dess LED-lampa har en livslängd på cirka 20 000 timmar. Den drar också nytta av en sluten optisk design. Den förhindrar att damm tränger in samtidigt som den säkerställer god värmefördelning.

Slutligen kännetecknas enheten av enkelheten i dess användning. Fördelningen av värmen undviker eventuell brännskada vid anfall under projektionen. Wanbo T2 Max körs på Android, med ett ekosystem utvecklat av Xiaomi. Du kan installera en mängd kompatibla applikationer. Med sitt stöd för mobiltelefonskärmar kan den användas för videokonferenser och olika professionella användningar.

Wanbo T2 Max videoprojektor för 141,67 € på Aliexpress

Videoprojektor: vilka är konkurrenterna till Wanbo T2 Max?

Om denna bra Aliexpress-plan har allvarliga fördelar, vill andra märken också förföra dig.

Kolla in vår jämförelse av de bästa projektorerna 2022 innan du beställer. Du kanske hittar enheter närmare dina behov.

Relaterade Artiklar

Back to top button