Den suveräna LG UltraGear Full HD 27″ PC-skärmen är reducerad med -100€ hos Amazon

För en verkligt flytande bild måste spelare idag ta till skärmar med högre uppdateringsfrekvens, men också mer omfattande budgetar. Lösningen ? Just nu är LG Ultragear och dess 27 tum prissatta under 200 euro.

LG Ultragear 27GL63T

LG Ultragear 27GL63T-B: en riktigt bekväm spelskärm att använda

  • En uppdateringsfrekvens på 144 Hz
  • Enhetens justerbara höjd
  • En FreeSync- och GSync-kompatibel skärm

LG Ultragear 27GL63T-B-skärmen för 199,99 € hos Amazon

100 € rabatt på LG speltillbehör

Den berömda handelssidan erbjuder alltså, under några dagar, PC-skärmen LG Ultragear 27GL63T-B för 199,99 € istället för 299,99 €. En rabatt på 100 euro vilket gör enheten mycket mer prisvärd. För spelare som letar efter billigare utrustning är denna bra plan värd att titta på.

Kom ihåg att Amazon erbjuder samma enhet, men med två HDMI-ingångar, till ett reducerat pris. I det här fallet är skärmen tillgänglig för €245,09 istället för €279,99, en rabatt på €34,09.

Mot en oändligt jämnare bild med denna LG PC-skärm

Egenskaperna att komma ihåg från denna PC-skärm är ergonomi och bildkvalitet. Som en 27-tums enhet erbjuder den först fantastisk visuell komfort. Men 27GL63T-B har ett höj- och sänkbart stativ, det ger också användaren möjlighet att organisera sitt spelutrymme som han vill. Dessutom studeras fotens design för att ta liten plats, så att vi kan lagra olika saker där. Skärmen är även lutbar och vridbar.

När det gäller bildkvalitet utmärker sig enheten framför allt för sin flytbarhet, som visar 144 bilder per sekund med en svarstid på en millisekund. Den är HDR10-kompatibel och lovar mer trogna färger och mer uppslukande grafik i spelet, men också med AMD:s FreeSync-teknologier och med Nvidias GSync.

På modellen av denna bra plan har skärmen en HDMI 2.0-ingång och en DisplayPort-port. Den har därför de senaste kopplingarna hittills.

LG Ultragear 27GL63T-B-skärmen för 199,99 € hos Amazon

Vilka alternativ till LG-spelskärmen?

Vad mer kan du hitta på det här området än den utmärkta spelmonitorn som erbjuds här av LG och Amazon? Svaret finns i vår jämförelse av de bästa PC-spelskärmarna 2021. Kom ihåg att läsa våra olika tester för att bättre vägleda ditt val.

Relaterade Artiklar

Back to top button