Den senaste Tomb Raider-speltrilogin får en animerad uppföljare på Netflix

Tomb Raider © Square Enix

netflix
meddelade just att Square Enix inte var helt klar med omstarten av licensen gravplundrare. Faktum är att efter trilogin av videospel kommer Lara Croft version 2013 att återvända i form av en anime.

Uppdatering 09/13 :

Det är skådespelerskan Hayley Atwell (Agent Carter) som kommer att ge sin röst till Lara Croft i den här uppföljaren till den animerade serien. I spel var det Camilla Luddington som styrde. Nu återstår att se om i VF Alice David kommer tillbaka eller inte.

Observera också att om framtiden godzilla vs kong
räcker inte för dig, en annan anime finns också i lådorna hos SVoD-jätten; utspelar sig i det filmiska universum Legendariska Skull Islandkommer den att följa en besättning som är strandsatt på den berömda ön full av gigantiska monster.

Läs också:
Borderlands-filmen har hittat sin Roland, i Kevin Harts person

Efter Castlevania, gravplundrare kommer att gå igenom animeboxen på Netflix

Medan uppföljaren till den sista filmen gravplundrare har precis hittat sin nya regissör, ​​nämligen Misha Green, nu talar den berömda licensen fortfarande om det. Den här gången är det Netflix som meddelar att den senaste trilogin av spel signerade Square Enix kommer att få en uppföljare, i form av en anime.

Det är Powerhouse-studion som vi är skyldiga anime-anpassningen av licensen Castlevania, som kommer att stå vid rodret. Händelserna i showen kommer därför att äga rum efter de av Shadow of the Tomb Raider, släpptes 2018 på PC och konsoler. Som en påminnelse, omstarten av gravplundrare startade 2013 med en titel med samma namn, följt av Rise of the Tomb Raider under 2015.

Angående Netflix, efter The Witcher, Assassin’s Creed, Splintercell och Castlevaniasvårt att inte se vem SVoD-plattformen försöker förföra just nu…

Källa: mängd

Relaterade Artiklar

Back to top button