Den professionella versionen av CCleaner kostar bara 1€!

CCleaner kan vara ett av de mest kända företagen för att städa upp dina enheter, men det slutar inte där!

ccleaner2

För läsårets början, utrusta din enhet med den professionella licensen, inte den vanliga, till det minimala priset på 1 euro för ditt första prenumerationsår, dvs -97 % rabatt! Detta erbjudande är tillgängligt till slutet av oktober 2022.

Pro-versionen av CCleaner i tre nyckelpunkter

  • Komplett rengöring
  • Prioriterad tillgång till kundsupport
  • Många funktioner dedikerade till cyberintegritet

Istället för nuvarande standardpris på 29,95 euro, skaffa CCleaner Professional för endast 1 euro inklusive moms! Det finns goda skäl att prata om detta erbjudande runt omkring dig!

Se CCleaner Professional-rengöringserbjudandet för 1 € för det första året

Det är bara fantastiskt, CCleaner erbjuder dig -97% rabatt!

Vi har här ett av tekniksäsongens bästa erbjudanden, och det är på den mycket kända firman CCleaner! För att få ordning på din dator med alla verktyg i den fullständiga versionen, välj denna megarabatt på CCleaner Professional-licensen, tillgänglig till det symboliska priset av €1 för det första året.

Du får -97 % rabatt på den vanliga årskursen på 29,95 €, inklusive moms.

Uppgradera till integritet och städning på professionell nivå

När vi tänker på att rengöra en enhet tänker vi ganska lätt på CCleaner, ett av de äldsta företagen på marknaden med mer än tjugo års erfarenhet inom området. Och där, mer än de klassiska städfunktionerna, har du Pro-versionens alla verktyg till ett fyndpris. Således låter CCleaner dig ha en komplett rengöringsversion för att effektivt sortera allt som finns på din enhet.

Ännu mer inkluderar CCleaner sin nya prestandaoptimeringsfunktion för att på bästa sätt minska risken för latens, samt spara tid vid exempelvis uppstart. CCleaner uppdaterar dina applikationer och drivrutiner så snart uppdateringar är tillgängliga, eftersom föråldrade inställningar ökar risken för oadresserade säkerhetshål.

C Rengöringsmedel 1

Se CCleaner Professional-rengöringserbjudandet för 1 € för det första året

Slutligen är CCleaner också mycket användbart för att hjälpa dig att upprätthålla din integritet online. Den här lösningen låter dig faktiskt hålla din webbhistorik privat medan onlinespårare upptäcks och sedan raderas av CCleaner, som därför rensar allt, eller nästan, i dess väg. Din integritet och dina preferenser tillhör dig, och CCleaner tar hand om det. Hur som helst kan du enkelt ta en titt på statusen för din maskin tack vare Health Check, och, mer allmänt, den intuitiva applikationen som erbjuds av CCleaner, som gör att du snabbt kan komma igång med din lösning. .

Relaterade Artiklar

Back to top button