Den nya versionen av Xiaomi Mi Pump 1S elektriska pump för närvarande på rea!

Idag på Boulanger drar den nya generationen Xiaomi Mi Pump 1S elektriska pump inte bara nytta av en sänkning utan också av en kampanjkod och kostar endast 37,39 €.

Xiaomi Mi Pump 1S © Xiaomi

Xiaomi Mi Pump 1S är en elektrisk och automatisk luftpump som kan blåsa upp allt från en fotboll till ett bildäck.

Xiaomi Mi Pump 1S i korthet:

  • 5 uppblåsningslägen
  • Kan blåsas upp mellan 3 och 150 psi
  • Spetsadaptrar medföljer

Den helt nya versionen av Xiaomi Mi Pumped 1S säljs normalt för runt 50 €. Hos Boulanger går det till €43,99 och till och med €37,39 om du använder rätt kampanjkod.

Hitta Xiaomi Mi Pump 1S för 37,39 € på Boulanger

Dubbel kampanj för en mycket användbar liten pump

Erbjudandet som presenteras här på Boulanger är mycket intressant, å ena sidan för sitt pris och å andra sidan med produktens användbarhet. Detta är en elektrisk tryckluftspump från Xiaomi, den nya Pump 1S-modellen. Inte att förväxla med den gamla eftersom det finns ett stort antal förbättringar.

Denna pump säljs för €49,99 på sajten och går ner till endast €43,99, vilket redan är ett fynd. Men om du anger koden MERCI15 precis innan du betalar, så sjunker priset till €37,39 och det är ett riktigt fynd.

Xiaomi Mi Pump 1S anpassar sig till allt

Xiaomis Mi Pump 1S ser ut som ett stort hänglås med en slang som, när du tar ut den ur pumpen, låter den slås på. Du kan sedan sätta spetsen i föremålet som ska blåsas upp. Det kan vara ett hjul på en bil, en cykel, en skoter, en boll… Kort sagt: allt som har en ventil och kan ta emot luft.

Du väljer sedan på skärmen med knapparna antalet psi eller bar du vill nå. Och du trycker på mittknappen. Inom några minuter når pumpen det begärda numret och stannar automatiskt.

Pumpen är batteridriven och kan pumpa upp till 8 bildäck på en laddning. När den är platt tar det cirka 3 timmar att ladda den helt.

Den kommer med flera spetsar, en laddningskabel och en liten bärväska så att du kan ta med den överallt utan att riskera att den skadas. Och en liten detalj som gör dig glad: den har en liten lampa som lyser upp dig om du jobbar natt.

Xiaomi Mi Pump 1S © Xiaomi

Hitta Xiaomi Mi Pump 1S för 37,39 € på Boulanger

Relaterade Artiklar

Back to top button