Den nya OnePlus Nord Watch kommer att finnas tillgänglig i 2 formfaktorer för att anpassas till allas smaker

oneplus klocka recension

Två olika former och totalt sex varianter. Det är vad du kan förvänta dig av OnePlus Nord Watch. De ansluten klocka prisvärd från OnePlus, vars namn ännu inte är bekräftat, skulle vilja glädja alla.

OnePlus är på väg att lansera en ny uppkopplad klocka som försöker inrikta sig på rätt utrustning/prisförhållande … samtidigt som kunden lämnar mycket val när det gäller design. OnePlus Nord Watch, vars slutliga namn återstår att bekräfta, skulle alltså finnas tillgänglig i inte mindre än sex versioner totalt.

Tre runda modeller, två rektangulära modeller?

Det är i alla fall vad den specialiserade sajten avslöjar 91Mobiler, ibland välinformerad. Vi får veta att OnePlus konkret skulle satsa på fyra modeller med en rund urtavla och två modeller baserade på en rektangulär urtavla, nära den som erbjuds på Apple Watch.

De renderingar som avslöjas av sajten tillåter oss att observera anmärkningsvärda skillnader mellan de fyra runda versionerna av den förmodade OnePlus Nord Watch. Till de två första modellerna finns två sidoknappar, men även olika skärmkanter, samt armbandet som också är annorlunda.

Den tredje modellen nöjer sig för sin del med en enkel sidoknapp och framstår formatmässigt lite mindre än de andra två. Det verkar också som att dessa tre versioner inte förlitar sig på samma metall för sitt fodral … eller åtminstone inte på samma finish. En förstärkt version av den runda One Plus Nord Watch skulle också finnas på menyn, med två knappar på höger sida och en tidsstämpel runt urtavlans kant.

OnePlus Nord Watch 1 © 91Miobiles / Stufflistings
OnePlus Nord Watch 2 © 91Miobiles / Stufflistings
OnePlus Nord Watch 3 © 91Miobiles / Stufflistings
OnePlus Nord Watch 6 © 91Miobiles / Stufflistings

Mot ett löjligt utgångspris…

De rektangulära modellerna utmärker sig för sin del genom urtavlor i olika storlekar och distinkta fästen. Å andra sidan finns det en sidoknapp i båda fallen. De sex modellerna av OnePlus Nord Watch skulle äntligen utrustas med ett GPS-chip.

91Mobil tror för resten att veta vad som kommer att vara definitionen som tillämpas på dessa olika varianter av den anslutna tocante av OnePlus: de cirkulära modellerna skulle satsa på 240 x 240 px eller 390 x 390 px beroende på vald urtavla, mot 240 x 280 px eller 368 x 448 px för rektangulära varianter.

För närvarande vet vi inte när denna nya uppkopplade klocka kommer ut på marknaden. Det är också svårt att säga om alla dessa versioner kommer på en gång, eller om vi bör förvänta oss förskjutna lanseringar. 91Mobil å andra sidan, uppskattar att denna möjliga OnePlus Nord Watch kommer att erbjudas till ett startpris på cirka 5 000 indiska rupier… eller drygt 60 euro exklusive skatter. Fall att följa.

OnePlus Nord Watch 4 © 91Miobiles / Stufflistings
OnePlus Nord Watch 5 © 91Miobiles / Stufflistings

Källa: GSMArena

Relaterade Artiklar

Back to top button