Den nya Intellivision Amico-konsolen skjuts upp till 10 oktober 2021 (med 30 spel i sortimentet)

Intellivision Amico

Intellivision kommer att lansera sin Amico-spelkonsol nästa oktober.

En försening som gör att företaget kan ” garantera en optimal lansering “.

Läs också:
Earthworm Jim 4: den första trailern är här (men du kommer att bli besviken)…

Intellivision Amico för slutet av året

De äldsta kanske minns den eponyma konsolen som lanserades i slutet av 70-talet, men Intellivision förbereder sin stora comeback på videospelsmarknaden. Gruppen kommer verkligen snart att marknadsföra sin nya konsol: Amico.

Den nya Intellivision Amico kommer att finnas tillgänglig den 10 oktober 2021, med ambitionen att erbjuda en videospelsupplevelse skräddarsydd för hela familjen.

Intellivision Amico

Intellivision specificerar att förutom de 6 spelen som ingår som standard i konsolen (och i synnerhet Intellivision skidåkning, Intellivision Farkle, Haj! Haj! och Cornhole), kommer det att vara möjligt att lägga vantarna på ett trettiotal spel, i digitala och fysiska format.

Intellivision-teamet är så passionerade att de arbetar hårt för att skapa något alldeles speciellt. Vi kan inte vänta på att du ska spela Amico säger Tommy Tallarico, vd för Intellivision Entertainment.

Daggmask Jim 4

Vi föreställer oss att en viss Daggmask Jim 4 kommer att erbjudas samtidigt som konsolen, spelet har ställts ut i slutet av förra året genom en kort video. Kom ihåg att alla Intellivision Amico-spel kommer att erbjudas till priser mellan cirka 3 och 10 euro.

Själva konsolen kommer att säljas med två gamepads, prissatta till €279,99. Bjud i sikte?

Källa: pressmeddelande

Relaterade Artiklar

Back to top button