Den nya Google Wallet är tillgänglig för alla Android-användare

Google Wallet © © Google

Efter att ha lagts ner 2018 har Google Wallet-appen rest sig ur askan och är tillbaka med några extra funktioner tillsammans med en förnyad design.

Under sitt Google IO/2022-evenemang, som ägde rum i maj förra året, meddelade Mountain View-företaget återkomsten av Google Wallet för ägare av Android-smarttelefoner. Utlovad sak, sak på grund, den nya versionen av applikationen är nu tillgänglig för nedladdning i Google Play Store.

Google Wallet gör comeback

2018 beslutade Google att separera från Google Wallet till förmån för Google Pay-applikationen. Vid det här tillfället passade den amerikanska jätten på att slå samman de två apparnas tjänster till en enda under Google Pay-bannern, inklusive mobilbetalning. Men nu är det Google Pays tur att “ersättas” av Google Wallet (förutom i USA och Singapore där de två applikationerna kommer att fortsätta att samexistera), som, som meddelats, äntligen gör comeback fyra år efter det första försvinnandet.

Google Wallet © © Google

Med implementeringen av den här nya versionen tar Google Wallet tillfället i akt att få en makeover under Material You. Detta inkluderar ditt kreditkort, dina olika pass, dina lojalitetskort eller dina identitetshandlingar (endast i vissa länder).

Du kan redan ladda ner appen från Google Play Butik. Observera att din enhet måste köra programvaran Android 5.2 eller senare. För de som redan har Google Pay på sin smartphone, då behöver du bara uppdatera applikationen.

Källa: Gränsen

Relaterade Artiklar

Back to top button