Den (mycket) begränsade upplagan Volskwagen ID.Buzz Obi-Wan Kenobi

ID Buzz Obi Wan © (Bild: Volkswagen)

Volkswagen har tagit fram två ID. Unika surr inspirerade av serien Obi wan kenobi.

Det finns dock ingen anledning att rusa till närmaste återförsäljare: det här är två unika showcars.

ID.Buzz i Obi-Wan Kenobi-läge

Volkswagen är mycket stolta över att tillkännage ett första samarbete mellan in-house designers och Lucasfilm för utvecklingen av två ID.Buzz-modeller inspirerade av serien Obi wan kenobi. Dessa är ID-modellerna. surr” Light Side Edition ” och ” Dark Side Edition naturligtvis representerar båda sidor av kraften. Kom ihåg att skådespelaren Ewan McGregor är den nya ambassadören för Volkswagen-märket och, naturligtvis, headliner för den nya serien som sänds på Disney+.

Således, med hjälp av speciella självhäftande filmer fästa på sidorna av ID-modellerna. Buzz, designarna av projektet kunde anpassa elfordonet från Volkswagen, en i färgerna Obi-Wan Kenobi och den andra i Darth Vaders färger. För tillverkaren är det ” gynna en varumärkespositionering ännu mer fokuserad på upplevelser rika på känslor och ytterligare stärka dess globala elektrifieringsstrategi “.

Lanseringen av reklamkampanjen Obi wan kenobi började med sändningen av en specifik reklamspot, designad i samarbete med Lucasfilm och företaget Industrial Light & Magic, och med ID. Buzz såväl som välkända karaktärer från universum av Stjärnornas krig.

Om samma ämne:
Volkswagen ID.5 förarhjälpmedel ger perfekt resultat i Euro NCAP-testet

Källa: Pocket-Link

Relaterade Artiklar

Back to top button