Den mångsidiga uppkopplade klockan från Withings drar nytta av en rabatt på 50 € för Black Friday!

Withings Scanwatch är din nya hälsocoach, placerad direkt på din handled. Till Black Friday erbjuder tillverkaren dig sin senaste modell till ett pris av endast 229,95 €.

Withings Scanwatch ansluten klocka

Withings Scanwatch i två ord:

  • En elegant klocka för alla tillfällen
  • Puls- och blodsyreanalys i realtid
  • 30 dagars batteritid

Se Withings Scanwatch-erbjudandet på 229,95 €

Ett utmärkt pris för denna Withings anslutna klocka

Det franska varumärket Withings tar på sig Black Fridays färger med denna fantastiska rabatt på Withings Scanwatch, en elegant och komplett uppkopplad klocka för endast 229,95 €, en minskning med 50 € jämfört med dess ursprungliga pris.

För att dra nytta av denna rabatt måste du gå till tillverkarens webbplats för att göra din beställning under denna Black Week. Din klocka levereras snabbt direkt hem till dig.

Withings Scanwatch: en elegant och precis hälsocoach

Withings har en speciell plats i världen av uppkopplade klockor. Istället för att fokusera som alla sina konkurrenter på en pekskärm som bärs på handleden, erbjuder det franska märket dig istället en vackert utformad analog klocka, gjord av rostfritt stål.

Inuti finns även en urtavla som gör att du kan visa all hälsoinformation men även aviseringarna från din smartphone som visas vid mottagandet. Så du missar inte ett enda meddelande samtidigt som du tar en diskret blick som inte stör dina diskussioner eller din dag.

På baksidan integrerar Withings Scanwatch olika sensorer för att analysera hjärtfrekvensen men även syrenivån i blodet. Den räknar också dina steg för att uppmana dig att anta en hälsosammare och mer aktiv livsstil allt eftersom veckorna går för att förbättra din kondition.

För de mest motiverade finns flera typer av träningsövervakning tillgängliga från den anslutna klockan. Dina ansträngningar analyseras och grupperas i Health Mates mobilapplikation för att ge dig en indikation på dina nuvarande framsteg och indikera dina mål som ska uppnås på kort sikt.

Slutligen är autonomi alltid en avgörande faktor när det kommer till uppkopplade klockor. Withings Scanwatch är 30 dagar innan den måste anslutas till dess magnetiska laddningsstöd.

Se Withings Scanwatch-erbjudandet på 229,95 €

BFW_banner

Black Friday: vårt urval av erbjudanden som du inte får missa

Som varje år sätter Clubic upp en speciell Black Friday-enhet för att dela de bästa erbjudandena som finns tillgängliga online med dig. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

  • Black Friday Amazon: de bästa erbjudandena och snabbförsäljningen att utnyttja
  • Black Friday Cdiscount: de bästa erbjudandena du inte får missa
  • Black Friday Fnac: de bästa erbjudandena på högteknologi
  • Black Friday Darty: upptäck alla de bästa högteknologiska erbjudandena
  • Black Friday Rakuten: de BÄSTA högteknologiska kampanjerna

De bästa Black Friday-erbjudandena med Clubic

Relaterade Artiklar

Back to top button