Den lilla Microlino blir äntligen verklighet och visas för mindre än 15 000 €

microlino Micro Mobility © Micro Mobility

Med sin sida elektrisk reinkarnation av BMW Isetta », den här lilla Microlino har något att förföra.

Denna elbil är nu tillgänglig att beställa och visas för mindre än 15 000 €.

Microlino, en version i Pioneer-serien för förstagångsköpare

I början av året kom vi tillbaka till Microlino, denna fantastiska (mycket) lilla elbil, som ursprungligen väntade på vägarna för mars månad. Ett fordon signerat Micro Mobility Systems, utrustat med en enkel dörr placerad framtill, som kan ta emot två passagerare och snurra upp till en maxhastighet på 90 km/h.

Microline

Idag tillkännager varumärket öppnandet av beställningar för denna modell som inte kunde vara mer atypiska. Detta sker direkt online, genom en dedikerad konfigurator som därför låter dig forma din egen Microlino, med endast en tillgänglig effekt (12 kW), men tre möjliga batteristorlekar, för 91, 177 respektive 230 km resor.

Microlino i tre distinkta finish

Tidiga köpare kan välja en Pioneer Series-version av Microlino, begränsad till bara 999 enheter. En version utrustad med mellanbatteriet, som innehåller många exklusiva utrustningar såklart, inklusive vegansk klädsel, och som visas för 20 990 €. Den andra fördelen med denna begränsade serie är dess leveransdatum som är satt till i sommar.

Microline

För dem som vill ha råd med den “grundläggande” versionen kommer det att bli nödvändigt att välja den så kallade “Urban” finishen, med ett beräknat leveransdatum under andra kvartalet 2023. För sin del, “Dolce”-versionen, som innehåller fler Tillvalen (ett taklucka, kromspeglar, en vegansk läderratt, etc.) börjar på 16 390 €, med tillgänglighet förväntas mellan slutet av 2022 och början av 2023.


De galnaste kan välja Competizione-versionen, som har vissa matta ytbehandlingar, en specifik interiör, ett medelbatteri (177 km autonomi) eller till och med ett sportläge, för den blygsamma summan av 18 590 €. Återigen förväntas leverans mellan slutet av detta år och början av nästa år.

För sina designers är Microlino ” den idealiska blandningen mellan en motorcykel och en bil “. Meddelande till amatörer!

Källa: Electrek

Relaterade Artiklar

Back to top button