Den här nya läckan ger ett lanseringsdatum för Google Pixel 7 Pro

Pixel 7

Markera dina kalendrar, vi vet nu förbeställnings- och releasedatumen för nästa smartphones från Google.

Det är samma historia varje år: Google kan inte hålla några hemligheter kring sina framtida produkter.

En lanseringsuppsättning för 13 oktober?

Det amerikanska företaget verkar vara medvetet om detta och tvekade inte i maj förra året att dela bilder av sina nya Pixel 7 och Pixel 7 Pro för att förutse publiceringen av stulna bilder.

Under tiden har vi dock lärt oss mycket information om det tekniska databladet för dessa nästa smartphones, till exempel fotosensorerna som används av Google, men lanseringsdatumet för dessa enheter återstod att vara känt.

Det görs nu enligt sajtens indiskretioner FrontPageTech som i sina spalter tillkännager ett lanseringsdatum för nästa torsdag, den 13 oktober. Förbeställningar skulle börja den 6 oktober, vilket också kan vara det datum som Google valt för att presentera sitt framtida utbud av smartphones för allmänheten under ett evenemang som sänds online.

Datumen skulle inte vara inställda på dagen men den angivna luckan verkar korrekt om vi hänvisar till tillverkarens tidigare meddelanden. Den senare har för vana att tillkännage sina smartphones i början av oktober varje år.

Därför görs ett möte på dessa datum för att ta reda på exakt vad Google kommer att erbjuda oss med sina Pixel 7 och Pixel 7 Pro.

Källa: FrontPageTech

Relaterade Artiklar

Back to top button