Den första Oculus Quest kommer snart att stödja Air Link trådlös streaming, som Quest 2

OculusQuest

Mark Zuckerberg har meddelat att Air Link kommer snart för den första OculusQuest.

Detta tillkännagivande gjordes i en kommentar som åtföljde ett Facebook-inlägg som presenterar de nya funktionerna i v30-uppdateringen.

Läs också:
Apple: enligt Kuo är VR-headsetet för nästa år

För tillfället har inget releasedatum meddelats

Air Link är en funktion som introducerades med v28 på Oculus Quest 2. Den låter spelare med en bra Wi-Fi-anslutning spela tunga VR-spel på sitt headset utan att behöva koppla in sin dator. Fram till nu har den första versionen av hjälmen inte haft tillgång till denna funktionalitet, men detta kan snart ändras, om vi ska tro Mark Zuckerberg själv som tillkännagav det på Facebook.

I sitt inlägg visar Facebooks vd de nya funktionerna i Oculus Home som planeras för v30-uppdateringen, som möjligheten att öppna flera fönster för multitasking. Den här uppdateringen kommer också att öka spelomkretsen, upp till 15 x 15 m. Han tillade i en kommentar under sitt inlägg att ” Air Link for the Quest 1 kommer också “.

Företaget har fortfarande inte meddelat något releasedatum för v30, och på frågan om Air Link kommer att finnas tillgänglig vid sidan av denna uppdatering, avböjde de att svara.

Källa: Gränsen

Relaterade Artiklar

Back to top button