Den första läckta iOS 15.3 beta är äntligen officiellt tillgänglig

Logotyp iOS 15 © Apple

Dagen den 17 december gjordes betaversionen av iOS 15.3 tillgänglig på webbplatsen förApple-utvecklaremen det var inte planerat.

Sedan den gjordes “offentlig” var denna betaversion av iPhone-operativsystemet mer eller mindre gömd på Apples webbplats.

En intern läcka för i slutändan inte mycket

Ganska sällsynt hos Apple, åtminstone på mjukvarusidan, inträffade en läcka och den var direkt orsakad av företaget självt. Vanligtvis endast tillgänglig efter tillkännagivandet, den nya betaversionen av iOS har dock erbjudits för nedladdning på webbplatsen förApple-utvecklare, där vem som helst kan ladda ner den med lite grävande. Efter att ha återställt IPSW-filen räckte det för att återställa telefonen och manuellt installera uppdateringen på den.

Några timmar senare gjordes iOS 15.3 beta 1 tillgänglig för alla som ville prova det på sin kompatibla iPhone. Slutligen, den här ger inte mycket för tillfället. Det finns några dedikerade Siri API-ändringar samt några korrigeringar här och där, men inget mer.

Samtidigt får vi veta att Apple (som fortsätter sin snabba uppgång på börsen) också arbetar med nästa uppdateringar av watchOS och tvOS, vars senaste versioner nyligen har släppts.

Källa: 9to5Mac

Relaterade Artiklar

Back to top button