Den första betaversionen av Android TV 13 har kommit!

Android TV © Google

Versionen smart telefon och Läsplatta avAndroid 13 har redan avslöjat många av sina hemligheter för oss. TV-versionen av operativsystemet vill dock å sin sida vara relativt snål med information. Men en första betaversion av Android TV 13 har äntligen kommit och låter oss få en glimt av operativsystemet.

Som varje år kommer nästa version av Android-operativsystemet att introduceras för att ta över från Android 12. Och precis, en första betaversion av Android TV 13 har äntligen publicerats av Google!

Android TV 13: en första betaversion tillgänglig

Det var journalisten Mishaal Rahman, på Twitter, som gav oss en översikt över de olika funktionerna som tillhandahålls av den senaste versionen av Android TV. Och det minsta vi kan säga är att de är, åtminstone för tillfället, relativt få. Observera också att endast personer med en ADT-3 TV-dongel eller de som använder Android TV-emulatorn från Android Studio kan ha tillgång till denna första betaversion av Android TV 13.

Denna första betaversion av Android TV 13 erbjuder för närvarande en mycket liknande upplevelse som Android 12. Men för en tid sedan meddelade Mountain View-företaget att ett antal funktioner skulle komma inom Android TV 13. Bland dem hittar vi en förbättrad bild -i-bild-läge, stöd för Fast Pair (som gör att du helt enkelt kan koppla ihop externa ljudenheter till din tv) eller till och med ett mer utvecklat, vilket skulle säkerställa lägre energiförbrukning genom att blockera nätverksåtkomst till applikationer.

I väntan på att Google ska besluta sig för att berätta mer om Android TV 13, förmodligen under I/O 2022 som kommer att hållas mycket snart, har den mobila versionen av Android 13 oss redan avslöjat några kommande ändringar i operativsystemet.

Om samma ämne:
YouTube: den här efterlängtade funktionen kommer äntligen till Android TV

Källa: XDA-utvecklare

Relaterade Artiklar

Back to top button