Den där telefonen du hade som barn, minns du? Nu ringer han

Fisher-price vintage telefon © Fisher-Price

Fisher-Price lanserar en riktig telefon i begränsad upplaga i bilden av sin “vintage handset”-leksak, som först släpptes 1961.

Det är en ganska ovanlig nyhet som vi förmedlar idag. Vill du byta telefon? Vill du imponera på dina vänner när de besöker dig? Om du har behållit ditt inre barn, kan den här telefonen mycket väl fånga ditt öga.

Ett originalobjekt vid telefonens gräns

Med anledning av 60-talete årsdagen av sin barnleksak som representerar en vintagetelefon, lanserar varumärket Fisher-Price idag en funktionell “riktig telefon” med identisk design.

Det bör dock noteras att objektet inte kan användas som en vanlig fast telefon. Enheten är faktiskt utformad för att ansluta till en Android- eller iOS-smarttelefon via Bluetooth och avståndet mellan de två enheterna får inte överstiga 5 meter. Vi kommer därför att betrakta denna telefon av annat slag snarare som en pryl än som en fast telefon. På samma linje fungerar enheten på batteri, den senare har en autonomi på 9 timmar i samtal på en enda laddning.

fisher price flyer © fisher-price

En humoristisk kommunikation kring denna release

För att ironisera över släppet av detta objekt och förstärka dess kommunikationskampanj, slår Fisher-Price också till med en ganska underhållande bild som tar upp egenskaperna hos dess vintagetelefon. Det står särskilt “60G LTE” med hänvisning till de kommunikationsband som används inom telekommunikationsområdet. Detta är en humoristisk nick till objektets 60-årsjubileum.

På samma sätt tar affischen oss tillbaka i tiden och formulerar ett enkelt men effektivt löfte: ” Inga emojis, ingen kamera – bara kul! “.

Den begränsade upplagan är tillgänglig för $60 från och med idag och så länge lagret räcker på Best Buy.

Källa: Engadget

Relaterade Artiklar

Back to top button