Den böjda Samsung Odyssey G5 27” är ett riktigt riktmärke för PC-spelskärmar och är billigare med denna kampanjkod

samsung_odysseyG5

Om du letar efter en PC-skärm som kommer att imponera på dig, då är denna bra plan för dig! Vi är faktiskt glada över att hitta den böjda Samsung Odyssey G5 som ser priset sjunka till 259,99 €.

Samsung Odyssey G5-skärmen i två ord:

  • 27 tum böjd platta
  • 2560 x 1440 pixlar WQHD-upplösning
  • 1ms svarstid perfekt för spel

Se Samsung Odyssey G5 böjda skärmerbjudande för 259 €

En fantastisk minskning på en suverän skärm!

Här är vi på Cdiscount för att frossa i denna bra affär. Innan du går vidare till de vanliga metoderna, kom ihåg att använda följande kod för att aktivera en sista rabatt på -10€: MOINS10EUROS. Detta gäller från 149€ vid köp. När det gäller denna Samsung Odyssey G5-skärm är hemleverans eller utlämningsställe gratis för varje kund. Grundgarantin är giltig i två år, men Bordeaux-sajten som specialiserar sig på onlineförsäljning erbjuder dig en andra haveri + brottgaranti på 4 år mot 34,99 €.

Glöm dessutom inte att du har möjlighet att aktivera din gratis provperiod på Cdiscount utan dröjsmål efter behag (då 29 €/år). Ett bra sätt att ta emot dina framtida paket snabbare och utan extra kostnad. Andra bonusar som en kattunge och tillgång till onlinepress ingår.

Samsung Odyssey G5: den perfekta skärmen för spel

Naturligtvis måste vi nu diskutera egenskaperna hos denna PC-skärm designad av Samsung. Panelen väljer en diagonal på 27 tum med en definition på 2560 x 1440 pixlar. Denna böjda modell kommer att fördjupa dig helt i handlingen. En annan god nyhet, uppdateringsfrekvensen är 144 Hz med en svarstid på 1 ms. Idealiska förutsättningar att spela! Utan att glömma FreeSync-tekniken som kommer att korrigera många brister i bilden.

Slutligen drar Samsung Odyssey G5 nytta av en futuristisk design med den vackraste effekten tack vare dess ultratunna kanter och dess mycket slagkraftiga svarta beläggning. Tillförlitlighet är också på mötesplatsen eftersom denna kopia kommer att följa dig i flera år på alla dina spel.

Samsung odyssey g5 skärm

Se Samsung Odyssey G5 böjda skärmerbjudande för 259 €

Hitta din nästa bildskärm

Som alltid försöker redaktionen på Clubic att tillfredsställa dig genom att erbjuda några alternativ till varje produkt på rea. Detta är även fallet den här gången eftersom du nu kan hitta vårt urval av de bästa PC-spelarskärmarna att titta på 2021. Dessa modeller är helt perfekta för spel!

Relaterade Artiklar

Back to top button