Den berömda Samsung The Frame 55” Smart TV finns till rea just nu

Letar du efter en TV som kan återställa fantastisk bildkvalitet men utan att spränga din budget i processen? Vi har precis vad du behöver!

Ramen 2022 © Samsung

Kom och upptäck utan dröjsmål den berömda Samsung The Frame TV i sin 55-tumsversion. Den här mallen är ett nästan perfekt fönster till ditt favoritinnehåll. Och vi kommer att förklara för dig varför i den här artikeln.

Samsung The Frame TV i ett nötskal

  • Överdådig 55-tums QLED-skärm
  • TV fullt utrustad för spel
  • Ljuddelen av hög kvalitet

Således ser Samsung The Frame 55” priset sjunka ganska drastiskt och sjunka till 781,99 € (fraktkostnader ingår) istället för de vanliga 1 490 €.

Hitta Samsung The Frame 55-tums TV för 781,99 €

En kampanj man inte får missa

I raderna som följer dig kommer vi att förklara varför denna Samsung The Frame-tv har alla de egenskaper som krävs för att tillfredsställa dig dagligen. Men innan dess är det viktigt att komma tillbaka till de viktiga villkoren att ta hänsyn till innan du går till kassan. Det är faktiskt Rue du Commerce som tar hand om denna omedelbara rabatt på -50%.

Observera först och främst att fraktkostnaderna är ganska höga. Räkna 32,99 € för hemleverans. Detta kommer att höja det slutliga priset till det tidigare aviserade 781,99 €. Detta är dock fortfarande en mycket fördelaktig minskning. För att göra ditt liv enklare finns betalning i tre omgångar tillgänglig för dig. Slutligen gäller garantin i två år.

Samsung The Frame: mer än bara en TV

Låt oss fortsätta vår resa genom att gå till nivån för tv:ns tekniska särdrag. Den sistnämnda har särskilt en suverän skärm på 55 tum (cirka 139 cm) med 4K-definition och en uppdateringsfrekvens på 100 Hz. HDR 10+-läget ingår självklart och Samsungs Quantum Processor 4K-processor kommer att ge formidabel prestanda på alla uppgifter. Vi kommer till och med att notera närvaron av fyra integrerade högtalare (40 W) som kan återställa ett mycket uppslukande ljud.

Dessa funktioner är idealiska för att titta på en film, en fotbollsmatch eller till och med njuta av ett bra videospel på din Samsung The Frame. Dessutom kommer du att njuta av en anmärkningsvärd smidighet under dina spelsessioner tack vare de fyra HDMI 2.1-portarna som ingår. FreeSync dynamisk synkronisering är också en del av resan. Äntligen finns alla Smart TV-funktioner där. Applikationer som Netflix, YouTube, Prime Video eller till och med Disney+ kommer att finnas till hands.

Samsung The Frame QE65LS03A © Samsung

Hitta Samsung The Frame 55-tums TV för 781,99 €

Om du verkligen vill veta allt om den här tv:n rekommenderar vi att du konsulterar vårt fullständiga test av denna berömda Samsung The Frame QE55.

Ett seriöst märke på tv-sidan

Sedan flera år tillbaka har Samsung varit ett viktigt varumärke när det kommer till att skapa tv-apparater med utmärkt kvalitet. Således har det sydkoreanska företaget flera mycket omfattande sortiment. För att upptäcka dem på djupet har vi sammanställt den här jämförelsen av de bästa Samsung-TV:erna som finns tillgängliga för närvarande.

Relaterade Artiklar

Back to top button