Den bästa tekniken vi ser fram emot 2022

Med utvecklingen av artificiell intelligens finns det spännande tekniska gadgetmeddelanden som du kan få senast 2022. Ta en titt på några av de bästa teknikerna vi kan förvänta oss 2022 innan det är för sent att börja spara pengar för dem eftersom de inte är billiga.

Smart hus(Smart hem)

Smart hem(Smart Home) Gadgets finns för att göra ditt dagliga arbete åt dig eller för att göra ditt hem säkrare.

C Seed M1 utfällbar TV(C Seed M1 Unfolding TV)(C Seed M1 Unfolding TV)

Om du kämpar mellan att drömma om en stor TV och att spara utrymme i ditt hem, C (hemenhet)Frö M1(C Seed M1) är vad du behöver. Detta är en TV som fälls ut som kuvert och vik(kuvert och vik) så att den kan döljas under golvet – allt med en knapptryckning.

Andra imponerande funktioner C Frö M1 inkluderar 4K-teknik mikro LED,(Micro LED-teknik) som ger ljusa färger och hög kontrast samt adaptiv gapkalibrering(Adaptive Gap Calibration) ( AGC ), vilket gör gränserna mellan de vikbara skärmvingarna helt osynliga.

Xiaomi Mi Air Remote trådlös laddare (Xiaomi Mi Air Remote trådlös laddare)(Xiaomi Mi Air Remote trådlös laddare)

Du(Är) redo att ta bort trådbundna laddare? Xiaomi representerar Mi Air Charge-teknik,(Mi Air Charge-teknik) som låter dig ladda prylar utan att ansluta dem till nätverket. Xiaomi Mi Air Charge är en fjärransluten trådlös laddningsstation som du kan placera var som helst i ditt hem för att ladda dina prylar inom några meters radie. Stationen är portabel och låter dig ladda flera enheter samtidigt.

Pandemi-inspirerad teknik(Den pandemi-inspirerade tekniken)

Det är lite vi kan tacka pandemin för. Det finns dock några intressanta prylar som inte skulle ha dykt upp på marknaden om inte Covid-19 . Bland dem är följande tekniska innovationer planerade till 2022.

Världens smartaste ansiktsmask – Project Hazel(Världens smartaste ansiktsmask – Project Hazel)(Världens smartaste ansiktsmask – Project Hazel)

Smart skydd mot Covid-19(Smart Covid-19-skydd) är den nya verkligheten. rakblad erbjudanden smart mask(intelligent mask) med återanvändbara filter och justerbara ljusringar runt ventilationen, kompatibel med RGB(RGB-vänlig) , vilket ger en futuristisk känsla till maskens stil och utseende.

I masken ingår ett trådlöst laddningsfodral med inbyggt UV-steriliseringssystem(steriliseringssystem) och inbyggd mikrofon och ljudsystem(mikrofon och högtalarsystem).

Kontaktlös videointercom Arlo(Arlo Touchless Video Doorbell) (Arlo Touchless Video Doorbell)

Den största nackdelen med någon smart dörrklocksystem(dörrklocksystem) är att det fortfarande kräver att besökare trycker på en knapp för att aktivera det.

Kontaktlös videointercom Arlo(Arlo Touchless Video Doorbell) använder detektionsteknik rörelse och förhållningssätt(rörelse och närhet) för att eliminera behovet av att trycka på en knapp. När någon befinner sig inom ett visst avstånd från dörrklockan ringer de och ljuset signalerar till besökaren att dörrklockan har aktiverats.

Prylar för din fritid(Prylar för din fritid)

Följande innovativa prylar hjälper dig att få ut mer av din fritid – oavsett om du bestämmer dig för att spela sport eller spela tv-spel på fritiden.

SMART buss(SMART Tire)(SMART Tire)

Uppgradera din cykel med däck redo för Mars utforskning(Mars-utforskning). Företag SMART(SMART company) uppfann smart cykeldäck(cykeldäck) som aldrig går ner. Däcket är ett miljövänligt alternativ till konventionella däck. Den använder avancerade lättviktsmaterial som kallas NiTinol+ som hjälper till att stödja däckets form(däckform), vilket förhindrar att det punkteras.

Med dessa luftlösa, aldrig platta elastiska gummi + titan-tough däck, kommer din cykel nu att kräva mycket mindre underhåll. Företaget lovar att ett däck kommer att hålla din cykel hela livet, vilket kan spara pengar på lång sikt.

KFConsole

Om du ofta tillbringar timmar med att spela spel vet du att oavsett hur hungrig du är så finns det aldrig en bra tid för en bit mat, än mindre en hel måltid. KFConsole hjälper dig(KFConsole) lösa detta problem. Detta är en spelkonsol.(spelkonsol) i form av en hink, vilket är en PC med högkvalitativa komponenter som även kan värma kycklingvingar åt dig.

Cooler Master KFConsole är två i ett: speciell Chassi Cooler Master NC100(Cooler Master NC100 chassi) med beräkningselement Intel Nuc 9 Extreme Compute Element och inbyggd kycklingkammare(kycklingkammare) med plats för två små vingar. KFConsole tar mottot “tillfredsställa din hunger” till en helt ny nivå.

Andra fantastiska tekniker som redan har dykt upp(Annan fantastisk teknik som redan har anlänt)

Vi är redan halvvägs till 2021, och det verkar som i detta år(år är inte) teknisk innovation saknas också. Bland alla tekniska framsteg som redan sker har vi samlat några av de mest lovande.

  1. McLEAR RingPay är en ring som används för kontaktlösa entrycksbetalningar. Den bärbara ringen är nu tillgänglig för brittiska medborgare.

  1. Sony Airpeak S1 är en drönare som kan bära systemet Alfa kameror(Alfakamera) . Drönaren kan hålla hela din kamera(kamerainställning) samtidigt som den behåller en liten kroppsbyggnad. Det är den perfekta gadgeten för innehållsskapare och professionella fotografer.

  1. Äntligen en smart resväska från resekompis Robotik . När den väl har aktiverats följer den dig överallt, vilket eliminerar behovet av att bära runt det fysiskt och säkerställer att du aldrig förlorar ditt bagage igen. Den är redan tillgänglig över hela världen.

Vilka är dina favorit futuristiska prylar? Om du inte hittade dem på vår lista, vänligen peka på dem i kommentarsfältet nedan.

På grund av uppkomsten av AI finns det spännande tekniska tillkännagivanden för prylar som du kommer att kunna lägga vantarna på senast 2022. Ta en titt på några av de bästa teknikerna vi kan förvänta oss under 2022, medan det fortfarande inte är alltför sent att börja spara pengar åt dem eftersom de inte är billiga.

Smart hem

Smarta hem-prylar finns för att göra dina dagliga sysslor åt dig eller för att förbättra säkerheten i ditt hem.

C Seed M1 Utfällbar TV

Om du kämpar mellan att drömma om en massiv TV men också vill spara utrymme i ditt hus, är C Seed M1 den smarta hemenheten du måste ha. Det är en TV som fälls ut som ett kuvert och fälls tillbaka så att du kan gömma den under golvet – allt med en knapptryckning.

Andra imponerande egenskaper hos C Seed M1 inkluderar 4K Micro LED-teknik som säkerställer levande färger och höga kontraster och Adaptive Gap Calibration (AGC) som gör gränserna mellan skärmens vikbara vingar helt osynliga.

Xiaomi Mi Air Remote trådlös laddare

Är du redo att avstå från trådbundna laddare? Xiaomi introducerar Mi Air Charge-teknik som låter dig ladda dina prylar utan att koppla in dem. Xiaomi Mi Air Charge är en fjärransluten trådlös laddningsstation som du kan placera var som helst i ditt hem för att ladda dina prylar inom en radie av flera meter. Stationen är portabel och tillåter flera laddningsenheter samtidigt.

Den pandemi-inspirerade tekniken

Det är inte mycket vi kan tacka pandemin för. Det finns dock några intressanta prylar som inte skulle dyka upp på marknaden om det inte vore för Covid-19. De inkluderar följande tekniska innovationer planerade till 2022.

Världens smartaste ansiktsmask – Project Hazel

Smart Covid-19-skydd är en ny verklighet. Razer erbjuder en intelligent mask som har återanvändbara filter och RGB-vänliga justerbara ljusringar runt ventilationen, vilket ger en futuristisk touch till maskens stil och utseende.

Masken inkluderar ett trådlöst laddningsfodral med ett inbyggt ultraviolett steriliseringssystem och ett inbyggt mikrofon- och högtalarsystem.

Arlo beröringsfri videodörrklocka

Den största nackdelen med alla smarta dörrklocksystem är att det fortfarande kräver att besökare trycker på knappen för att aktivera det.

Arlo Touchless Video Doorbell använder rörelse- och närhetsavkänningsteknik för att eliminera behovet av att trycka på knappen. När någon kommer inom ett visst avstånd från dörrklockan ringer den, och ljuset signalerar till besökaren att dörrklockan är aktiverad.

Prylar för din fritid

Följande innovativa prylar hjälper dig att få ut mer av dina fritidsaktiviteter – oavsett om du väljer att sporta eller spela tv-spel på fritiden.

SMART Däck

Uppgradera din cykel med däck som är redo för Mars-utforskning. SMART-företaget har uppfunnit ett smart cykeldäck som aldrig blir platt. Däcket är ett miljövänligt alternativ till dina vanliga däck. Den använder avancerade lättviktsmaterial som kallas NiTinol+ som hjälper dig att behålla däckets form utan att någonsin bli platt.

Tack vare dessa luftlösa, aldrig platta och “elastiska gummi + stark som titanium”-däck kommer din cykel nu att kräva mycket mindre underhåll. Företaget lovar att ett däck kommer att hålla din cykel hela livet, vilket kan spara pengar på lång sikt.

KFConsole

Om du ofta spenderar timmar på att spela spel vet du att oavsett hur hungrig du är så är det aldrig rätt tillfälle att göra ett mellanmål, än mindre en full-on middag. KFConsole är här för att lösa det problemet åt dig. Det är en hinkformade spelkonsol som är en PC med högkvalitativa komponenter, som även kan värma kycklingvingar åt dig.

Cooler Master KFConsole är två i ett: ett anpassat Cooler Master NC100-chassi med ett Intel Nuc 9 Extreme Compute Element och en inbyggd kycklingkammare med plats för två små vingar. KFConsole tar mottot “kraft din hunger” till en helt ny nivå.

Annan fantastisk teknik som redan har anlänt

Vi är redan halvvägs genom 2021, och det verkar som att det här året inte heller saknar tekniska innovationer. Bland alla tekniska framsteg som redan sker har vi samlat några som har störst potential.

  1. McLEAR RingPay är en ring som används för kontaktlösa betalningar med en enda touch. Den bärbara ringen är redan tillgänglig för brittiska medborgare.

  1. Sony Airpeak S1 är en drönare som kan bära ett Alpha-kamerasystem. Drönaren kan hålla hela din kamerauppställning samtidigt som den behåller en liten kroppsbyggnad. Det är en perfekt gadget för innehållsskapare och professionella fotografer.

  1. Äntligen en smart resväska från Travelmate Robotics. När den väl är aktiverad följer den dig runt, eliminerar behovet av att bära den fysiskt och ser till att du aldrig förlorar ditt bagage igen. Det är redan tillgängligt över hela världen.

Vilka är några av dina favorit futuristiska prylar? Om du inte hittade dem på vår lista, nämn dem i kommentarsfältet nedan.

Relaterade Artiklar

Back to top button