Den bästa gratis anti-hackermjukvaran för Windows 10

Oavsett om du är offline eller online, finns det alltid ett hot om datastöld. Eftersom onlinetransaktioner och beroenden har ökat måste du ha programvara som kan skydda din data. I det här inlägget kommer vi att dela en lista över den bästa gratis anti-hackermjukvaran för Windows 11/10 .

Fri anti-hacker(Anti-hacker) programvara för Windows 11/10

förstå en sak(Förstå en) – Anti-hacking programvara finns inte. Användningen av dessa gratisprogram kan dock hjälpa till att skydda din dator från hackare, och därför kan de löst kallas anti-hackerprogram:

 1. Windows och OneDrive Security
 2. spökpress
 3. Anti-hacker
 4. Detekt: öppen källkod för antiövervakning.
 5. Nätverkssäkerhetsverktyg.

1]Windows Security och OneDrive

Intern säkerhetsprogramvara från Windows erbjuder fantastiska funktioner så att du inte behöver en tredje part antivirus(Antivirus) eller säkerhetslösning. Detta ger:

 • SmartScreen för applikationer, kant (för skadliga nedladdningar och webbplatser) och Microsoft Store-appar(Microsoft Store-appar)
 • Utnyttja skyddserbjudanden CFG , dataexekveringsskydd(Dataexekveringsskydd) för systemet och applikationerna.
 • Ransomware Protection skyddar dina filer från att blockeras. Det kan återställa låsta filer med program- utpressare(Ransomware) . Ett Kör används ofta för dataåterställning.
 • Kontrollerad mappåtkomst säkerställer att ovänliga applikationer inte kommer åt filer och mappar utan din tillåtelse.
 • Device Guard begränsar laddningen av obehöriga, osignerade, obehöriga program samt operativsystemet.
 • Credential Guard är endast tillgänglig i Windows 10 Enterprise Edition och enheter som stöder säker start och 64-bitars virtualisering. Det ger skydd mot direkta intrångsförsök och skadlig programvara.

2]Ghost Press

spökpress

Keylogging(Keylogging) är en gammal teknik som används av programvara för att fånga upp alla tangenttryckningar och sedan organisera dem för att fastställa användarnamn, lösenord, kreditkortsinformation och så vidare. På grund av detta erbjuder många webbsajter, inklusive banker, ett virtuellt tangentbord för att kringgå sådan programvara.

Ghostpress är en av de gratis anti-keylogger-programvaran som döljer och manipulerar alla dina tangenttryckningar på kärleksnivå så att programvaran inte kan få rätt data. Det inkluderar säkerhetsåtgärder som förhindrar alla attacker. För att säkerställa att programvaran inte dödas i bakgrunden, erbjuder den processskydd(Processskydd) så att ingen annan än administratören kan stoppa processen spökpress .

Du kan välja att skydda ett specifikt fönster eller aktivera skydd för hela systemet. Den erbjuder också fördröjningsskydd för ingångsliknande spoofing.

Läsa(Läs). Tips för att hålla hackare borta från din Windows-dator.

3]Anti-hacker programvara

anti-hacker programvara

Anti Hacker stängs av automatiskt lansera(Kör) som administratör” på användarkonton på lägre nivå för att minimera säkerhetsrisker. Det kan också anpassas användarkontokontroll(Användarkontokontroll) till den högsta inställningen. Detta säkerställer att det inte finns någon obehörig åtkomst till något annat än genom en uppsättning av UAC-förfrågningar(UAC). Programvaran erbjuder också ett virtuellt tangentbord, checkar brandvägg(Brandvägg) och mycket mer.

fyra] detektiv- : öppen källkod för antiövervakning.

detektiv- skannar din dator med Windows OS(Windows) för spår FinFisher och Hacking Team RCS såväl som kommersiella spionprogram. Spionprogram(Spionprogram) är ett datorprogram som vanligtvis körs oidentifierat och samlar in data från din dator och skickar det till källan. detektiv- är ett anti-hackingprogram som utför en djupgående genomsökning av systemfiler för att upptäcka skadliga program.

Läsa(Läs) : Hur vet jag om min dator har blivit hackad) .

5]Nätverkssäkerhetsverktyg

Om du är nätverk(nätverks)administratör, vi har två rekommendationer för att hitta kryphål i säkerheten. Detta är mycket viktigt om du hanterar ett nätverk av datorer.

Aircrack-ng tillhandahåller verktyg för att bedöma nätverkssäkerhet WiFi .

 • Det kan fånga paket och exportera data för vidare analys.
 • Den kan reproducera attacker, oseriösa åtkomstpunkter etc. genom paketinjektion. Användbar för att utvärdera säkerheten i ditt nätverk.
 • Kontrollerar kort WiFi och drivrutinsfunktioner (fångst och distribution)(WiFi)
 • Knäck WEP(Crack WEP) och WPA PSK ( WPA 1 och 2) som ger dig tillräckligt med information om hur säkra routrarna är.

Om du vill bättre visualisera data från Aircrack då rekommenderar vi att du installerar Airodump-ng Scan Visualizer (från Pentester Academy ). Det låter dig filtrera, sortera och visualisera Airodump-NG-skanningsdata. Skannern använder filen csv genererad airodump-ng med alternativet -w. Den kan köras lokalt eller som en värdtjänst.

Nmap är ett nätverksutforskningsverktyg.

Detta nätverksövervakningsverktyg kan skanna portar och andra kontrollpunkter. Det inkluderar ett diff-verktyg, ett paketgenererings- och analysverktyg med mera. Nätverksadministratörer använder det för nätverksupptäckt och säkerhetsgranskning.

 • ta reda på(Hitta) vilka värdar som är tillgängliga på nätverket
 • Öppna(Upptäck) själv vilka tjänster (appnamn och version) som dessa värdar erbjuder
 • Värd(Värd) – operativsystem (och OS-versioner)
 • Typ av paketfilter/brandväggar som används osv.

nmap är ett kraftfullt verktyg utformat för att skanna stora nätverk. Företaget har ett stort antal servrar, och de har även system som är separerade efter verksamhetens behov. Detta är mycket bekvämt för ett så omfattande nätverk. Du kan dock använda den för enskilda värdar också.

Båda verktygen är gratis, öppen källkod och plattformsoberoende.

RÅD(DRICKS) . Packet sniffing-verktyg kan användas effektivt för att diagnostisera nätverksproblem och åtgärda dem.

Orolig för att någon annan spionerar på dina aktiviteter? Du kan inaktivera din webbkamera eller mikrofon.(Är du orolig för att dina aktiviteter övervakas av någon annan? Du kanske vill inaktivera din webbkamera eller stänga av din mikrofon.)

Offline eller online, det finns alltid ett hot om att data stjäls. Eftersom onlinetransaktionerna och beroenden har ökat bör du ha programvara på plats som kan skydda dina data. I det här inlägget kommer vi att dela en lista över den bästa gratis anti-hackermjukvaran för Windows 11/10.

Gratis anti-hackerprogramvara för Windows 11/10

Förstå en sak – det finns inget sådant som anti-hackingprogramvara. Användningen av dessa gratisprogram kan dock hjälpa till att skydda din dator från hackare, och kan därför löst kallas anti-hackermjukvara:

 1. Windows Security och OneDrive
 2. spökpress
 3. Anti Hacker
 4. Detectt: Anti-övervakningsprogramvara med öppen källkod
 5. Nätverkssäkerhetsverktyg.

1]Windows-säkerhet och OneDrive

Gratis anti-hacker programvara för Windows 10

Den interna säkerhetsmjukvaran från Windows erbjuder utmärkta funktioner, så du behöver inte ett antivirus- eller säkerhetslösning från tredje part. Det ger:

 • SmartScreen för appar, Edge (för skadliga nedladdningar och webbplatser) och Microsoft Store-appar
 • Exploateringsskydd erbjuder CFG, dataexekveringsskydd för systemet och applikationer
 • Ransomware-skydd skyddar dina filer mot lockouter. Det kan återställa låsta filer med Ransomware. One Drive används allmänt för att återställa data.
 • Kontrollerad mappåtkomst ser till att ovänliga applikationer inte har tillgång till filer och mappar utan din tillåtelse.
 • Device Guard begränsar oautentiserade, osignerade, obehöriga program samt operativsystem att ladda.
 • Credential Guard endast tillgänglig i Windows 10 Enterprise Edition och enheter som stöder Secure Boot och 64-bitars virtualisering. Det erbjuder skydd mot direkta hackningsförsök och skadlig programvara som söker autentiseringsinformation.

2]Ghostpress

spökpress

Keylogging är en gammal teknik som används av programvara för att fånga alla dina tangenttryckningar och sedan ordna dem för att ta reda på användarnamn, lösenord, kreditkortsuppgifter och så vidare. På grund av detta erbjuder många webbsidor, inklusive banker, virtuellt tangentbord för att kringgå sådan programvara.

Ghostpress är en av de gratis anti-keylogger-programvaran som döljer och manipulerar alla dina tangenttryckningar på kärleksnivå så att programvaran inte kan få rätt data. Den innehåller en säkerhetsåtgärd som förhindrar alla attacker. För att säkerställa att programvaran inte dödas i bakgrunden, erbjuder den så att ingen förutom administratören kan stoppa Ghostpress-processen.

Du kan välja att skydda ett visst fönster eller aktivera systemomfattande skydd. Den erbjuder också fördröjningsskydd för att spooftypstil.

läsa: Tips för att hålla hackare borta från din Windows-dator.

3]Anti-Hacker-programvara

anti-hacker programvara

Anti-Hacker inaktiverar automatiskt “Kör som administratör” i lägre användarkonton för att minimera säkerhetshot. Den kan också ställa in användarkontokontroll till sina högsta inställningar. Det kommer att se till att det inte finns någon obehörig åtkomst till något annat än till priset av många UAC-meddelanden. Programvaran erbjuder också ett virtuellt tangentbord, brandväggskontroller och mer.

4]Detekt: Anti-övervakningsprogramvara med öppen källkod

Detect skannar din Windows-dator efter spår av FinFisher och Hacking Team RCS och kommersiell övervakningsspionprogram. Spionprogram är ett datorprogram som vanligtvis körs oidentifierat och samlar in data från din dator och skickar det till källan. Detekt är ett anti-hackerprogram som utför en djupgående genomsökning av systemfilerna för att ta reda på rouge-applikationer.

läsa: Hur vet jag om min dator har blivit hackad.

5]Nätverkssäkerhetsverktyg

Om du är nätverksadministratör har vi två rekommendationer för att ta reda på säkerhetsluckor i systemet. Det är mycket viktigt om du hanterar ett nätverk av datorer.

Aircrack-ng tillhandahåller verktyg för att utvärdera Wi-Fi-nätverkssäkerhet.

 • Det kan fånga paket och exportera data för vidare analys.
 • Det kan spela om attacker, falska åtkomstpunkter, etc. via paketinjektion. Användbart för att utvärdera säkerheten i ditt nätverk.
 • Kontrollerar WiFi-kort och drivrutinsfunktioner (infångning och injektion)
 • Knäck WEP och WPA PSK (WPA 1 och 2) som ger dig tillräckligt med uppfattning om hur säkra routrarna är.

Om du vill visualisera data från Aircrack bättre, rekommenderar vi att du installerar Airodump-ng Scan Visualizer (av Pentester Academy). Det gör det möjligt att filtrera, sortera och visualisera Airodump-NG-skanningsdata. Skannern använder CSV-filen som genereras av Airodump-ng med alternativet -w. Det kan fungera lokalt eller som en värdtjänst.

Nmap är ett nätverksutforskningsverktyg

Detta nätverksövervakningsverktyg kan skanna portar och andra kontrollpunkter. Det paketerar olika verktyg, paketgenerering och analysinstrument och mer. Nätverksadministratörer använder det för nätverksupptäckt och säkerhetsgranskning.

 • Ta reda på vilka värdar som är tillgängliga på nätverket
 • Upptäck tjänster (applikationsnamn och version) som dessa värdar erbjuder
 • Värdoperativsystem (och OS-versioner)
 • Typ av paketfilter/brandväggar som används, med mera

Nmap är ett kraftfullt verktyg som är utformat för att skanna stora nätverk. I ett Enterprise är antalet servrar högt, och de har även system uppdelade efter affärsbehov. Det kommer väl till pass för ett så omfattande nätverk. Du kan dock använda den för enstaka värdar också.

Båda verktygen är gratisprogram, öppen källkod och fungerar plattformsoberoende.

DRICKS: Verktyg för att sniffa paket kan effektivt användas för att diagnostisera nätverksproblem och lösa problemen.

Relaterade Artiklar

Back to top button