Den bärbara datorn Honor MagicBook 14 får en fantastisk rabatt på Amazon

Det är dags att lyfta fram en fantastisk bärbar dator som anpassar sig till alla dina önskningar för stunden.

hedra magiska bok 14

Här är vi med Honor MagicBook 14. Denna mycket attraktiva bärbara dator döljer många överraskningar förutom ett extremt trevligt pris i början av augusti!

The Honor MagicBook 14 i korthet

  • En 14-tums Full HD-skärm
  • En maskin med bra prestanda
  • Lång batteritid och ultratunn design

Således visar denna Honor MagicBook 14 ett pris på 549,99 € istället för 749,90 € under normala tider.

Hitta Honor MagicBook 14 för 549,99 € på Amazon

Trevlig kampanj på en utmärkt bärbar dator

Låt oss gå till Amazon för att upptäcka denna omedelbara minskning på -27 % som tillämpas på den bärbara datorn Honor MagicBook 14. Som du kommer att kunna se om ett ögonblick har den här maskinen många argument för att få dig att spricka. Men innan dess måste vi först specificera de villkor som gäller för detta erbjudande som inte kommer att vara för evigt.

Så låt oss snabbt notera att hemleverans eller hämtningsställe förblir gratis för alla. För att hjälpa dig att bevara din budget är betalning i fyra omgångar också relevant vid behov. Prime-prenumeranter kommer till och med att kunna ta emot sin beställning inom en arbetsdag. Vad gäller garantin så gäller den i två år.

Honor MagicBook 14: en magisk maskin

Den här bärbara datorn utmärker sig för sin ultratunna design med ett chassi som bara är 15,9 mm tjockt och väger 1,38 kg i fjädervikt. Du kommer inte ha några problem att bära den under dina resor. Detta är uppenbarligen inte allt eftersom Honor MagicBook 14 också har en fantastisk 14-tums FullView-skärm med Full HD-upplösning. En riktig behandling för ögonen!

Lägg därtill en AMD Ryzen 5 5500U-processor som stöds av ett Radeon Graphics-grafikkort, 8 GB RAM och 256 GB internminne via SSD. Denna konfiguration gör att du kan arbeta och starta några spel under bra förhållanden. Dessutom kan autonomin nå upp till 11 timmar (8 timmar i videouppspelning) tack vare 65 Wh-batteriet. Slutligen kan tre telefonfönster visas samtidigt på skärmen. Allt detta i syfte att stärka samarbetsdimensionen i detta CP.

Honor Magicbook 14.jpg

Hitta Honor MagicBook 14 för 549,99 € på Amazon

För att lära dig ännu mer om den här bärbara datorn, inbjuder vi dig att läsa vår fullständiga recension av Honor MagicBook 14.

Mobila och högpresterande datorer

Om du behöver jämföra de många lätta att transportera datorer för närvarande på marknaden har Clubic-redaktionen vad du behöver tack vare detta urval av de bästa bärbara datorerna 2022.

Relaterade Artiklar

Back to top button