Den anslutna Blink Mini-kameran är billigare än någonsin

En övervakningskamera inomhus är väldigt praktisk för att hålla koll på vad som händer hemma när du inte är där. Oavsett om det är för att vi har husdjur, eller helt enkelt som en försiktighetsåtgärd. Och om du är frestad, är den lilla Blink Mini till ett reducerat pris på Amazon.

blinka mini

Blink Mini i två ord:

  • Fungerar med Alexa
  • Film i 1080p
  • Det finns en rörelsedetektorfunktion

Se erbjudandet på Blink Mini för 22€ på Amazon

En mini övervakningskamera, lika mini som dess pris

Black Friday svävar redan över oss även om den inte är här ännu, och dess effekter märks i förväg, särskilt på Amazon. Titta bara på priset på Blink Mini inomhusövervakningskamera för att bli övertygad. Det går från €34,99 till €22,99 för en kort kampanj.

Med -34 % på det ursprungliga priset är det nu dags att investera i denna unika produkt (det finns också en version med två kameror för 45,98 € istället för 69,98 €, en liknande sänkning). Allt med gratis leverans inom 24 timmar för Prime-medlemmar.

Filma, lyssna, prata i Full HD

Övervakningskameran Blink Mini är en mycket enkel produkt som ansluts till ett standarduttag och som behöver WiFi för att återsända bilderna den filmar. Genom att ladda ner den medföljande appen kan du komma åt videoströmmen oavsett var du befinner dig.

Det finns dessutom en rörelsedetekteringsfunktion som kan skicka ett meddelande till dig så snart något upptäcks. Den är väldigt praktisk och den kan fungera som en kamera i till exempel bebisens rum.

Kameran är även utrustad med en mikrofon, som är dubbelriktad. Det betyder att du förutom att höra också kan tala. Alltid med barnets exempel, kan du lugna honom med din röst för att lugna ner honom innan du går till honom. Eller säg till ditt husdjur att sluta knapra på soffkudden när du är borta.

Slutligen fungerar kameran tillsammans med Alexa, Amazons uppkopplade assistent. Genom att prata med honom kan du be honom att visa videoflödet på din smartphone eller Echo Show-enhet med en skärm.

Se erbjudandet på Blink Mini för 22€ på Amazon

Hitta den bästa lösningen för hemövervakning

Tack vare jämförelsen av de bästa övervakningskamerorna på Clubic kommer du att kunna läsa beskrivningen av flera tillgängliga modeller. Var och en har sina fördelar, nackdelar och beroende på hur användbar du inte vill ha samma saker. Det är därför vår jämförelse är till för att vägleda dig. Och presentera dig även för några kameror på rea.

Relaterade Artiklar

Back to top button