Den 10 sekunder långa Y-Brush tandborsten är till ett reducerat pris för de franska dagarna!

Vi presenterar inte längre Y-Brush, revolutionen för att rengöra och avkalka dina tänder på bara 10 sekunder! Och, för de franska dagarna erbjuder Lyon-startupen dig sina produkter tillverkade i Frankrike till reducerade priser, inom gränserna för tillgängliga lager! Vänta inte heller till kampanjens slut, den 13 maj kl 23:59, för att erbjuda dig denna utmärkta produkt som är fördelaktig för unga och gamlas munhygien!

y-borste

Y-Brush tandborsten i två ord:

  • Borsthuvud anpassningsbart efter käken
  • Rengör dina tänder grundligt på bara 10 sekunder
  • 3 vibrationslägen

Se alla Y-Brush-erbjudanden för de franska dagarna

Här är NylonMed-paketet, den mest intressanta kampanjen under dessa franska dagar

Y-Brush gläder nu de som har testat, och allmänt godkänt, dess revolutionerande eltandborste. För med Y-Brush finns det inte längre någon ursäkt för att inte borsta tänderna och bevara tänderna förutom att ha frisk andedräkt! Y-Brush skapades faktiskt med hjälp av flera franska tandläkare för att på bästa sätt tillgodose behoven när det gäller munhygien, med en effektivitet som demonstrerats av en oberoende klinisk studie.

Och av goda skäl, med Y-Brush sparar du också dyrbar tid, eftersom denna borste samtidigt tvättar alla dina tänder, på en rekordtid på bara 10 sekunder. Hur är det möjligt ? Om Y-Brush antar många egenskaper som liknar klassiska tandborstar, med ett handtag, en individuell borste med nylonfilament och vibrationer som borströrelse, kännetecknas den av sin Y-form. Således rengör den varje båge i din käke på 5 sekunder, det är 10 sekunder totalt!

Dessutom är Y-Brush den enda eltandborsten på marknaden tillverkad till 100 % i Frankrike! Så, med en så högkvalitativ, effektiv produkt och dessutom till ett reducerat pris på bara €79 istället för de vanliga €132,98, unna dig ett NylonMed V2-paket för de franska dagarna på Y-Brush. Dessutom drar du nytta av en leverans på två arbetsdagar genom att beställa på Y-Brush hemsida. Och ingen risk, du har en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

En produkt som även dina barn kan njuta av

Genom att skaffa ett NylonMed V2-paket får du ett handtag som innehåller ett batteri med cirka 3 månaders autonomi, en USB-laddningskabel för det, en tandkrämsapplikator och en Y-formad borste vars medellivslängd beräknas till 6 månader. Den stora fördelen är att detta huvud finns i flera storlekar, S eller M, för att bäst anpassa sig efter storleken på din käke.

I allmänhet är storlek S lämplig för ett barn under 12 år eller en kvinna med en liten käke som har fått sina visdomständer borttagna; storlek M från 12 år och uppåt. Vid behov ger Y-Brush dig en storleksguide. Men det som är riktigt bra är att Y-Brush erbjuder dig både ett vuxenpaket och ett barnpaket, som kan användas från 4 års ålder. Genom att välja barnpaketet får du även klistermärken för att anpassa tandborsten och underlätta adoptionen av ditt barn. Om det behövs kan du till och med använda ett handtag för alla och byta ut ditt barns Y-borste mot din när hans borstning är klar.

Att bekämpa både plack och hål och samtidigt rengöra dina tänder och tandkött på bara 10 sekunder är ett bra sätt att också underlätta optimal munhygien för ditt barn!

Se NylonMed V2 Pack-erbjudandet för €79 istället för €132,98

Här kan du köpa din nya Y-Brush eltandborste

Du kan naturligtvis beställa ditt NylonMed-paket direkt på den officiella Y-Brush-webbplatsen, men om det behövs, här är flera andra återförsäljare som erbjuder denna produkt till ett attraktivt pris för de franska dagarna:

  • Se Y-Brush-erbjudanden på Amazon
  • Se Y-Brush erbjudanden på Fnac / Darty
  • Se Y-Brush-erbjudandena på Boulanger
  • Se Y-Brush-erbjudandena på RueDuCommerce

Relaterade Artiklar

Back to top button