Deltavariant: rekordspridning i Italien men Lambdan är mer skrämmande

De fortsätter att följa varianter över hela världen och vårt land är inte uteslutet. Faktum är att tyvärr de sista data rapportera en rekordspridning i Italien riktig av Delta variant lika med 91 % av fallen av infektion. Men det mest skrämmande för experterna är Lambda. Dessa resultat är frukten av Veckorapport avISS, National Institute of Health. Låt oss ta reda på alla detaljer om denna nyhet tillsammans, definitivt värt att övervaka.

Akta dig för Delta-varianten i Italien

DeDeltavariant larm i Italien vem registrerade en topp i infektioner från covid-19 och finns i 91 % av infektioner registrerad. Ett alarmerande faktum som dock enligt experterna inte heller får glömma de andra varianterna som dyker upp. Bland dessa är den som oroar mest Lambda eftersom den har en kapacitet på överföring väldigt viktigt.

För att bekräfta detta är de uttalanden som rapporterats i utkastet av ISS i samarbete med hälsoministeriet. De angivna uppgifterna avser perioden 2–8 augusti med uppdatering till 11 augusti.

“”.

Målet är att bli vaccinerad

Det är uppenbart att informationen i Veckorapporten fortsätter att betona hur viktigt det är att fortsätta bli vaccinerad. Detta är det enda sättet att nå målet att motverka covid-19den Delta variant och alla andra mer eller mindre farliga som Lambdavilket är av stor oro.

“”.

Kort sagt, det är de 3 saker att göra att avvärja risker personliga och för att undvika att bidra till ökningen av smittor och spridningen av Delta variant. Först, bli vaccinerad så snart som möjligt genom att slutföra inokuleringscykeln. För det andra, genom att respektera reglerna för restriktion och undvika att vara listig med i Grönt pass tarotkort köpta på Telegram. För det tredje, genom att fortsätta att upprätthålla hälsosamma vanor hygien också med hjälp av enheterna individuellt skydd.

Relaterade Artiklar

Back to top button