Deltavariant: den växer i världen och barn i skolan är i fara

variant-delta-växer-i-världen-och-barn-i-skolan-är-i-fara

där Delta variant fortsätter att växa i världen så mycket attVEM förklarade det dominerande. Jag är också i fara barn, som har nära kontakt med sina klasskamrater i skolan. Det är därför många läkare har uttalat sig inte bara för, utan också kategoriskt för masker i klassrummen. Låt oss försöka förstå vad som händer i världen på grund av covid-19 och denna variant mycket smittsamt. Här är alla detaljer.

Deltavariant: Världshälsoorganisationen har förklarat att den är den dominerande i världen

För några dagar sedanVärldshälsoorganisationen officiellt uppgav att Delta variantbland varianterna i världen, är det dominerande. Denna nyhet gjordes känd av WHO:s tekniska chef för Covid-19-krisen, Maria van Kerkhove:

“”.

Detta för att det är så smittosam som har tagit platsen för alla andra. I själva verket är det italienska medicinska-vetenskapliga samfundet mycket bekymrat över hur smittor nu när skola med lektioner ansikte mot ansikte.

Läkare ber att barn också bär masker till skolan

Talat för många läkare i en intervju med è Stefania Salmasoepidemiolog hos den som, angående en Delta variant Och skola han har förklarat:

“”.

Det står därför klart att, enligt läkarna, även bl.a barntill skillnad från när pandemin började, är jag med fara. där Delta variant förvärvat tvinga jämfört med tidigare och nu har det blivit en hot även för de små.

Just därför alla data att godkänna, förhoppningsvis genom novemberjag vacciner för under 12. Denna åldersgrupp är fortfarande avslöjad och den sjukhusvistelser för infektion från covid-19 de växer synligt.

Relaterade Artiklar

Back to top button