Dell XPS 13″ ultrabook har det bästa priset just nu (400 € rabatt)

Bra erbjudande för dig som letar efter en högpresterande bärbar dator för mindre än 1000 euro! Hos Amazon kostar Dell XPS 13″ med en Iris Xe exakt 999 euro.

1

En attraktiv bärbar dator från Dell

  • Närvaro av Intel Iris Xe grafikkort
  • Full HD pekskärm
  • Bra prestanda totalt sett

Se erbjudandet för Dell XPS 13″ bärbar dator för 999 € på Amazon

Dell XPS 13″ prissänkning hos Amazon

Det är under ett tidsbegränsat erbjudande som e-handelsjätten Amazon erbjuder en rabatt på 400 euro på en ultrabook av märket Dell.

Faktum är att Dell XPS 13 “för närvarande säljs av handelssidan för 999 euro istället för 1399 euro, det vill säga en omedelbar rabatt på nästan 30% från Amazon.

För information, produkten som säljs och skickas av Amazon är kvalificerad för gratis hemleverans och det är en bärbar dator utrustad med Intel Core i7 EVO-processorn. Som jämförelse är Dell XPS med en Intel Core i5 samma pris. Så du kan lika gärna ta till dig kampanjerbjudandet från Amazon!

Fokusera på egenskaperna hos den bärbara Dell-datorn

Dell XPS 9305, som är idealisk för personligt eller professionellt bruk, är tillgänglig i silverfärg och är en bärbar dator som har en 13-tums pekskärm med en Full HD-upplösning på 1920 x 1080 pixlar och ett tangentbord i retrostil, upplyst QWERTY-typ.

När det gäller dess övriga egenskaper, bäddar datorn in Intel Core i7-1165G7 EVO-processorn, Intel Iris Xe-grafikkortet, ett random access-minne på 8 GB RAM, ett internt lagringsutrymme på 512 GB i SSD och operativsystemet Windows 10. Om operativsystemet är det möjligt att migrera till det senaste Windows 11.

Dell XPS 13 9305

Se erbjudandet för Dell XPS 13″ bärbar dator för 999 € på Amazon

Utrustningsmässigt finns det två högtalare, en kortplats för ett microSD-kort, en USB 3.2 Gen 2 Type C-port (DisplayPort / PowerDelivery), ett hörlursuttag, en Wedge stöldskyddsplats, två Thunderbolt 4-portar (DisplayPort / PowerDelivery) , en HD-kamera, en batteriladdningsindikator. Och för anslutning ingår Wi-Fi 6-standarden, trådlös Bluetooth-teknik och fingeravtrycksläsare.

Jämförelse av de bästa bärbara datorerna för tillfället

13-tums Dell XPS är en bärbar dator som uppfyller användarens specifika behov.

För att lära dig mer om alternativen till Dell XPS, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa bärbara datorerna för tillfället.

Relaterade Artiklar

Back to top button