Deliveroo Plus: gratis leverans i ett år med Amazon Prime!

Fördelarna med att prenumerera på Amazon Prime-erbjudandet utökas ständigt. Efter att Prime Video erbjöd, sedan Prime Gaming-fördelar, är det nu turen till Deliveroo hemmatleveranstjänst att gå in i spelet. Om du länkar ditt Prime-konto till ditt Deliveroo-konto kommer du att kunna dra nytta av den kostnadsfria leveransen som erbjuds under ett år.

Deliveroo

Amazon Prime/Deliveroo-erbjudandet i två ord:

  • Fri frakt från 25€ av beställningen
  • Kan ersätta ditt nuvarande Deliveroo Plus-abonnemang
  • Erbjudandet gäller i ett år

Se erbjudandet på Deliveroo Plus / Amazon Prime gratis leverans

Villkoren för att dra nytta av erbjudandet

För att till fullo förstå hur detta erbjudande fungerar är det nödvändigt att analysera de inblandade krafterna. På ena sidan har vi Amazons handelsplats. Den här erbjuder ett Prime-abonnemang för 49€/år vilket ger många fördelar. Det finns gratis leverans utan minsta köp inom 24 timmar, tillgång utan extra kostnad till Prime Video-streamingplattformen eller till och med videospel som erbjuds samt bonusar i spelet via Prime Gaming. För att inte tala om fördelarna med Twitch.

På andra sidan har du Deliveroo, hemmatleveransen. Den här har också sitt premiumprogram, det är Deliveroo Plus. Med den slipper du betala leveranskostnader mot ett månadsabonnemang. Det finns två formler: guld och silver. Den första erbjuder dig leveranskostnader från en beställning på €12, och kostar €5,99/månad. Den andra erbjuder dem till dig från en beställning på €25 för €2,99/månad. Det är det sistnämnda det handlar om i dagens erbjudande.

Kombinera ditt Prime- och Deliveroo Plus-medlemskap

Vad Amazon erbjuder dig för närvarande är att dra nytta av ett års Deliveroo Plus Money, igen utan extra kostnad. För att göra detta, gå helt enkelt till erbjudandesidan och länka dina två konton genom att ange dina identifierare. Om du redan har en Deliveroo Plus-prenumeration kommer Amazon-formeln att ersätta den i ett år och därmed befria dig från leveranskostnader från en beställning på €25. I slutet av dessa 12 månader kommer ditt paket att ta över.

För att dra nytta av det behöver du inte ha samma e-postadress. Du kommer att fylla i de två separat och erbjudandet kommer att utlösas automatiskt. Det säger sig självt att om du avbryter Prime under erbjudandets varaktighet kommer det automatiskt att avbryta Deliveroo Plus. Och om du vill fortsätta att dra nytta av detta erbjudande i slutet av året som erbjuds, måste du prenumerera direkt på Deliveroo-sajten.

Se erbjudandet på Deliveroo Plus / Amazon Prime gratis leverans

Relaterade Artiklar

Back to top button