Dejtingapp: här är den som är baserad på hat gemensamt

Vem sa att bara affinitet jag kan göra bli kär två personer? Idag ska vi byta kort på bordet och vi ska fördjupa oss i ett nytt sätt att göra dejta. Kärlek finns, men för att tända gnistan kommer vi att gå till motsatser. Det finns verkligen endejting app som lovar att hittatvillingsjäl baserat påhata gemensamt. Nyfiken på att känna henne, men se upp för det finns en otäck överraskning runt hörnet? Låt oss ta reda på alla detaljer tillsammans.

Hater: dejtingappen som bygger på affinitet omvänt

Prata om affinitet tvärtom det verkar särskilt konstigt. Ändå utvecklarna av Hatare, känd dejtingapp, hävdar just det. För att hitta äkta kärlekden varaktiga, bättre om för en livstid, det är nödvändigt att sammanföra två personer som är gemensamma de hatar samma saker.

Så här är den nya motto av dejting app: “!”. Metoden att göra “match“Det är inte att hitta människor som har liknande intressen som dina. Tvärtom är det nödvändigt att utgå från vem han hatar samma saker som du hatar också.

Detta skulle vara hjärtats bankande Hatareen ‘dejting app som kommer ur lådan och försöker ta nya vägar, kanske unika för kategorin. Det är en lösning roligtsom, även om han hade tagit lätt på temat kärlek, försökte nå målet till de användare som skrivit.

Tyvärr talar vi i preteritum eftersom det finns en dåliga nyheter att avslöja.

Hater verkar ha försvunnit

För bra för att vara sant? Du blev redan retad av tanken på att försöka Hatare? Trots den måttliga framgången efter lanseringen, detta dejting app verkar vara försvinnande från bådas butiker Äpple det av Android. Synd, för det var ett riktigt intressant projekt.

Verkligen Hater sedan dess 2019 det har inte gett några fler livstecken även om officiella webbplats dejtingappen finns kvar existerande. Du kan gissa kollaps även från kontot Twitter officiellt nu på tomgång sedan 2018.

Som tur är finns det många i butikerna dejting app inklusive många alternativ intressant för de mest kända.

Relaterade Artiklar

Back to top button