Deezer lanserar funktionen för översättning av texter

Deezer översättning av texter © Deezer

Ljudströmningstjänsten Deezer fortsätter att utvecklas med en ny funktion som kan bli populär: översättningen av dina favoritlåtar.

Deezer var redan den första ljudströmningstjänsten som erbjöd sina användare, 2014, tillgång till texterna till låtar som finns tillgängliga på plattformen. Verktyget, som nu är tillgängligt i 80 länder med cirka 90 miljoner titlar, tar det ett steg längre genom att erbjuda direkt översättningsfunktion.

En textöversättningsfunktion tillgänglig på alla medier där Deezer är tillgängligt

Denna måndag den 11 april tillkännager Deezer lanseringen av funktionen “med översättning”, tillgänglig på både iOS och Android eller från webben och även streamingtjänstens skrivbordsapplikation. För tillfället erbjuder 10 000 titlar översättningen av texterna, men dessa data bör öka crescendo under de kommande veckorna och de kommande månaderna.

Deezer berättar att titlar kan översättas från engelska till franska, portugisiska, tyska och spanska. ” Nya översättningar kommer att läggas till med tiden. “, bekräftar plattformen. Och för att upptäcka funktionen har Deezer laddat upp en spellista Hitlåtar, heta texter, som samlar många tillgängliga titlar med översatta texter. För att komma åt den måste du:

  • Få åtkomst till sångtexten via mikrofonikonen,
  • Klicka på “med översättning”,
  • Upptäck översättningen,
  • Och inaktivera denna funktion via knappen “utan översättning” om du inte längre behöver den.

Relaterade Artiklar

Back to top button