Deezer kommer till många Samsung TV-apparater

Deezer Samsung

Samsung tillkännager integrationen av en ny applikation Deezer på många Smart TV.

Tillräckligt för att njuta av musikströmningsplattformen i all bekvämlighet i vardagsrummet.

Deezer bjuder in sig till Samsung

Om du har en Samsung Smart TV från 2017 (eller senare) så har du nu tillgång till en ny Deezer-app. Den berömda streamingtjänsten som är tillgänglig från en Samsung-tv låter dig faktiskt lyssna på dina favoritlåtar, men även podcaster.

En ny Deezer-applikation som lanseras i mer än 120 länder runt om i världen, och som därför är kompatibel med flera dussin Samsung Smart TV-modeller.

Möjligheten att dra nytta av Flow, att få tillgång till nya rekommendationer, men också att välja en spellista anpassad efter situationen (söndagsavkoppling, fredagsutflykter etc.). Äntligen låter funktionen Lyrics (som precis har kommit till Spotify!) dig förvandla din Smart TV till en riktig karaoke.

Deezer

Se erbjudandet

Läs meddelandet


8

Deezer

  • Kvalitet, original och ergonomiskt gränssnitt
  • En mycket rik och varierad katalog
  • Premium ljudkvalitet

Tack vare en mycket fullständig katalog (och särskilt trevlig för älskare av fransktalande låtar), ett lättanvänt gränssnitt som är mycket tilltalande för ögat, en mängd betalerbjudanden och förlustfri FLAC-ljudkvalitet (för Deezer HiFi) , utmärker sig Deezer som en av de mest seriösa tjänsterna på ljudströmningsmarknaden idag. Trots sina många kvaliteter lider den ändå av ett pris som är lite för högt jämfört med konkurrenterna för att dra nytta av den bästa ljudkvaliteten, vilket kanske hindrar den från att kittla marknadsledarna.

Tack vare en mycket full katalog (och särskilt trevlig för älskare av fransktalande låtar), ett lättanvänt gränssnitt som är mycket tilltalande för ögat, en mängd betalerbjudanden och förlustfri FLAC-ljudkvalitet (för Deezer HiFi) , utmärker sig Deezer som en av de mest seriösa tjänsterna på ljudströmningsmarknaden idag. Trots sina många kvaliteter lider den ändå av ett pris som är lite för högt jämfört med konkurrenterna för att dra nytta av den bästa ljudkvaliteten, vilket kanske hindrar den från att kittla marknadsledarna.

Källa: Samsung

Relaterade Artiklar

Back to top button