Deepfake Star Wars: han gör det bättre än Lucasfilm, Lucasfilm anställer honom

Rogue One © Disney

Nästa Star Wars borde innehålla mer realistiska cameos än någonsin tack vare den nya Lucasfilm-rekryten.

Produktionsbolaget har verkligen rekryterat Shamook, vars användning av deepfakes på YouTube räckte för att få dig att rodna… Lucasfilm.

Läs också:
Star Wars: Visions-serien visar sitt koncept i video och tar dejt på Disney+

Lucasfilm anställer en deepfake-proffs

Specialeffektföretaget Industrial Light & Magic, ett dotterbolag till Lucasfilm, kommer att ha en nyrekrytering i sina led. Faktum är att Shamook, känd på YouTube för sina ultrarealistiska deepfakes, kommer att ansluta sig till företaget, som Senior ansiktsfångare. Det ska sägas att de senaste månaderna har överskuggat de bekräftade artisterna på Lucasfilm.


Faktum är att på YouTube publicerade Shamook olika skapelser som i synnerhet gjorde det möjligt att jämföra utseendet på Peter Cushing utfört i CGI av Lucasfilm i filmen RogueOne och den han gjorde själv via deepfake-teknik. Vi måste erkänna att resultatet var ganska imponerande…

Den senare hade också återbesökt slutet av Mandalorian (vilket vi självklart inte kommer att avslöja här) med återigen ett ganska fantastiskt resultat.


Samma Shamook hade också roligt med att integrera skådespelaren Harrison Ford i filmen Solo: A Star Wars Storybeviset i videon ovan.

Källa: Gränsen

Relaterade Artiklar

Back to top button