Deadpool 3 hittar sin regissör i personen av producenten av Stranger Things

Deadpool © 20th Century Fox

I skuggan i flera månader trots sin sprudlande karaktär ger Deadpool nyheter för sin tredje film.

Våra kollegor på HollywoodReporter har verkligen avslöjat att Shawn Levy, producent av serien Stranger Thingskommer att ansvara för förverkligandet av den färgstarka antihjältens nästa äventyr.

Deadpool vet ett och annat om främmande saker

Sedan ett tillkännagivande för över ett år sedan från Marvel Studios president Kevin Feige Deadpool 3 skulle vara väl integrerad i MCU:n och behålla sin mycket mogna karaktär, höll den fjärde väggbrytaren en låg profil. Detta har nyligen förändrats eftersom vi nu vet vem som kommer att regissera hans nästa film.

Främst känd för sitt arbete på Stranger Things, Shawn Levy var också mycket involverad i Ryan Reynolds sista verk. Som en påminnelse, den här kommer att hålla för Deadpool 3 viktiga roller både framför och bakom kameran, speciellt på manuset.

Som skådespelaren indikerar kommer detta att vara Shawn Levys tredje regiroll på ett av hans projekt, de två sista är filmen Gratis kille och Adam genom tiden
på Netflix.

tre filmer Död pooltre olika regissörer, sedan Tim Miller (Terminator: Dark Fate) var vid kontrollerna av den första, följt för den andra av David Leitch (John Wick). Vi slår vad om att medverkan mellan Ryan Reynolds och Shawn Levy kommer att gnista för Deadpool 3…vars biografsläpp alla vapen ut lovar att vara långt borta.

Källa: HollywoodReporter

Relaterade Artiklar

Back to top button