Dead Pixel Fixer för att testa, upptäcka, reparera och fixa döda pixlar

Defekta pixlar(Döda pixlar) är ett vanligt problem LCD(LCD)-skärmar. När en pixel blir död, LCD(LCD) – Bildskärmen visar inte rätt färg. I en död pixel är alla tre underpixlarna permanent inaktiverade, så pixeln förblir svart. En fast pixel har fastnat på någon speciell färg, den är alltid “på”. Det går att reparera. De får kraft hela tiden. Den döda pixeln är bara död och mestadels svart. De får inte makt. Svårt att fixa döda pixlar.

Dead Pixel Fix

1]Pixel Doktor

Detta är ett praktiskt verktyg som gör att du enkelt kan återställa döda pixlar på LCD(LCD skärm. För att fixa en död pixel, välj en färg och klicka på Starta enstaka test. Om du ser några döda pixlar på LCD(LCD)-skärm, kör tester Börja terapi eller med helskärm metod(Metod) , eller med definitionsmetoden platser(Platsmetod) . Du kan ladda ner den här här) .(här.)

2]Skadade pixlar

Detta är ett annat sådant verktyg som utför i princip samma funktion. Skadade pixlar låter dig enkelt kontrollera efter döda eller defekta pixlar på LCD(LCD) monitorer. Skadade pixlar kan användas för att testa nya LCD(LCD) bildskärm före köp eller redan köpt bildskärm under garantiperioden. gå här(här här) .

3]Pixelreparation

Pixel Repair låter dig upptäcka fastnade pixlar med ett manuellt skärmtest, du kan klicka på valfri färg från död pixel lokaliserare,(Dead Pixel Locater) och färgen kommer att visas på hela skärmen, och sedan måste du manuellt leta efter döda eller fastnade pixlar. du kan ändra bakgrundsfärgen med piltangenterna på tangentbordet, och när du är klar med att leta efter de döda pixlarna kan du trycka på Escape-tangenten för att gå tillbaka till Pixel reparation . Om du inte kan hitta döda pixlar bör du kolla in exemplen nedan. död pixel lokaliserare(Dead Pixel Locater) .

4]IsMyLcDocOK

IsMyLcdOK låter dig kontrollera din datorskärm med Windows för döda pixlar. Efter att ha extraherat programmet klickar du på den körbara filen och användargränssnittet ska omedelbart visas.

Jag hoppas att du tycker att dessa verktyg är användbara.

Döda pixlar är ett vanligt problem som LCD-skärmar möter. När en pixel dör visar LCD-skärmen inte rätt färgutdata. I en död pixel är alla tre underpixlarna permanent avstängda, vilket ger en pixel som är permanent svart. En fast pixel har fastnat på en viss färg, den är alltid “på”. Det går att reparera. De fortsätter att få makt hela tiden. En död pixel är helt enkelt död och är oftast svart till färgen. De får inte makt. Det är svårt att fixa döda pixlar.

Dead Pixel Fixer

Dead Pixel Fixer

1]Pixel Doktor

Det är ett praktiskt verktyg som gör att du enkelt kan reparera de döda pixlarna på din LCD-skärm. För att fixa en död pixel, välj en färg och Starta enstaka test. Om du ser några döda pixlar på din LCD-skärm, kör Start Therapy-testerna, antingen genom helskärmsmetoden eller lokaliseringsmetoden. Du kan ladda ner den här.

2]Skadade pixlar

Detta är ett annat sådant verktyg som utför i princip samma funktion. Med InjuredPixels kan du enkelt kontrollera efter döda eller defekta pixlar på LCD-skärmar. InjuredPixels kan användas för att testa en ny LCD-skärm innan du köper, eller en redan köpt bildskärm under garantiperioden. Gå och hämta det här.

3]Pixelreparation

Pixel Repair låter dig upptäcka de fastnade pixlarna genom ett manuellt skärmtest, du kan klicka på valfri färg från Dead Pixel Locater och färgen kommer att visas på hela skärmen och sedan måste du manuellt leta efter eventuella döda eller fastnade pixlar, du kan ändra bakgrundsfärger genom att använda piltangenterna från ditt tangentbord och när du är klar med att hitta de döda pixlarna kan du trycka på escape för att gå tillbaka till Pixel Repair. Om du inte kan hitta de döda pixlarna, måste du titta på exemplen nedan för Dead Pixel Locater.

4]IsMyLcdOK

IsMyLcdOK låter dig kontrollera din Windows-datorskärm för döda pixlar. När programmet har extraherats, klicka på den körbara filen, och direkt bör användargränssnittet dyka upp.

Hoppas du finner dessa verktyg användbara.

Relaterade Artiklar

Back to top button