De publicerar ett nytt rykte relaterat till nästa generation av AirPods Pro

Vi startar den första arbetsdagen på det nya året 2022 – som förhoppningsvis kommer att vara mycket bra för alla – och nya rykten relaterade till nästa version av Apple AirPods Pro.

Berömd Apple-analytiker, Ming Chi Kuodelade en rapport som beskriver olika data om den andra generationen av AirPods Pro, som förväntas presenteras under fjärde kvartalet 2022.

Som avslöjat av nämnda analytiker kommer AirPods Pro 2 att sticka ut främst för att vara kompatibel med Apples förlustfria ljud, en ljudcodec som vi känner som A C.

Det beror på att det för närvarande inte finns några Apple-hörlurar som stöder förlustfritt ljud, inte ens de exklusiva AirPods Max, eftersom de bara stöder Bluetooth-teknik som stöder AAC-codec som inte stöder förlustfritt ljud.

För närvarande är det inte känt hur Apple kommer att förse dessa hörlurar med förlustfritt ljud trådlöst, eftersom Bluetooth-teknik för närvarande inte är kompatibel. Vissa säger att den kommer att använda Wi-Fi-teknik, men sedan får vi se vad de från Cupertino kommer att överraska oss med.

Faktum är att Apples vice vd för akustik, Gary Geaves, förklarade att Bluetooth-tekniken skulle hålla tillbaka de förbättringar som skulle kunna tillämpas på ljudkvaliteten hos AirPods. Av samma anledning skulle teamet som arbetar med utvecklingen av AirPods behöva mer bandbredd för att kunna utveckla den höga ljudkvalitet som de vill leverera.

Men hey, fortsätter med informationen avslöjat av Kuo, han tillägger också att laddningsfodralet kommer att innehålla en liten högtalare för att avge ljud när den tappas bort och kan upptäckas, samt lägga till några hål för att sätta en transportabel sladd.

Detta sammanfaller med ett fotografi som läckte ut i oktober som visar laddningsfodralet med en design som är väldigt lik den nuvarande AirPods Pro, men till vår förvåning visar det exakt samma sak som Kuo sa.

Det tilläggs också att AirPods Pro 2-fodralet skulle ha en inbyggd platsfunktion som liknar vad de nuvarande erbjuder oss. AirTag.

Kort sagt, det är fortfarande en lång väg att gå för att veta mer om nästa AirPods Pro 2 som Apple redan skulle utveckla och som bör presenteras under fjärde kvartalet 2022.

Relaterade Artiklar

Back to top button