De nya Nokia C21, C21 Plus och C2 2nd edition kommer till MWC 2022

I kölvattnet av den senaste lanseringen av G11 och G21, HMD Global, telefonernas hem Nokia tillkännager idag tre nya smartphones i C-serien, C21, C21 Plus och C2 2nd editionsom svar på framgångarna med enheter på nybörjarnivå som noterade en omsättningsökning på 41 % från 2020 till 2021.

Att förutse 1 miljon prenumerationer till sin Services Suite i H1, tillkännager HMD också en ny division fokuserad på tjänster för att ytterligare driva tillväxt och göra det möjligt för företaget att utmärka sig, attrahera talanger och bättre stödja befintliga kunder genom att optimera interna processer.

2021 var ett år av förändringvilket har lett till solid intäktstillväxt i hela verksamheten och idag firar vi ett nytt lönsamt kapitel för HMD Global med lanseringen av tre nya prisvärda Nokia-enheter som inte bara är säkra, pålitliga och hållbara, utan säkerställer att de största så många människor som möjligt kan få tillgång till innovativ teknik till ett överkomligt pris, säger Florian Seiche, verkställande direktör, HMD Global.

” Jag är stolt över att meddela att vår tjänsteportfölj inkluderar en säker finansieringslösning för smartphones och andra enheter. På HMD sammanför vi dessa två ingredienser, en högkvalitativ smartphoneupplevelse och en finansieringslösning som bygger på vårt uppdrag att göra modern mobilteknik tillgänglig för alla.

I kombination med framgången med vårt erbjudande om företagstjänster, som kommer att nå 1 miljon H1-prenumerationer, och säkerställa den exceptionella kvalitet som kunderna förväntar sig av oss, levererar vi en tillgänglig och sömlös upplevelse för människor och företag runt om i världen ”.

Nokia C-serien

De tre nya enheterna har som styrkor den soliditet och långa batteritid som Nokia-telefoner blev kända för för alla dessa år sedan. Detta, i kombination med Android™-programvara och säkerhetsuppdateringar, kapslar in HMD:s vision för 2022 och framåt: skapa Nokia-telefoner som håller längre med bibehållen utmärkt byggkvalitet.

Företagets enheter visar upp vacker finsk design som också är funktionell. HMD stärker sitt framgångsrika Nokia C-seriesortiment, som introducerades 2020 och som utgör 16 % av företagets totala smartphoneförsäljning under de senaste 5 åren.

Nokia C21 Plus

Flaggskeppet i C-serien, den Nokia C21 Plus är smarttelefonen som aldrig lämnar dig. Den är designad för att hålla och är rigoröst testad för att erbjuda en elegant och robust stil, samtidigt som den garanterar ett konkurrenskraftigt pris. Enheten erbjuds med två olika batteristorlekar, 4000mAh och 5050mAh som ger upp till två respektive tre dagars batteritid – vilket gör att du kan vara uppkopplad längre och ladda mindre.

Tillverkad runt en robust inre metallram, med en viss grad av skydd IP52, med motståndskraft mot smuts, damm och vattendroppar tack vare ett härdat täckglas som skyddar helljuset 6,5″ HD+-skärmNokia C21 Plus tål alla dagliga påfrestningar.

A 13 MP dubbelkameraMed landskaps- och porträttlägen kan du fånga de bästa ögonblicken med hisnande detaljer. Ett rent operativsystem med ett minimum av förinstallerat innehåll ger dig mer utrymme för appar. Plus, 2 år av kvartalsvisa säkerhetsuppdateringar och AI-driven fingeravtrycks- och ansiktsupplåsningsteknik säkerställer att Nokia C21 Plus förblir säker, inifrån och ut.

Nokia C21

Nokia C21 levererar den utmärkta byggkvaliteten, säkerhetslöften och hela dagen batteritid som kännetecknar den populära C-serien.

Enheten levererar en förbättrad 8MP kamera med autofokusteknik som sömlöst läser QR-koder, så oavsett om folk skannar menyer, betalar eller bara letar efter information, säkerställer Nokia C21 att skanning av QR-koder är en bris.

Minnesförmågan förbättrades, tack till en flerkärnig processor, säkerställ effektivitet utan att offra batteritiden, medan AI-baserad ansiktsupplåsning nu stöds av en fingeravtryckssensor för ökad säkerhet och bekvämlighet. Två år av regelbundna säkerhetsuppdateringar är också standard för enheter i C-serien, så du kan vara säker på att Nokia C21 fungerar obevekligt i bakgrunden för att säkerställa maximal säkerhet.

Nokia C2 2nd edition

Nokia C2 2nd edition kommer med en super hållbar och pålitlig Nokia byggkvalitet. Designad för att motstå stötar, tack vare en robust inre metallram och utmärkt nordiskt hantverk, har denna C-serie-enhet testats rigoröst för att säkerställa att den uppfyller höga krav på hållbarhet till ett överkomligt pris.

Ger dig större anslutningsfrihet och en pålitlig, supersmidig smartphone-upplevelse, hela dagen batteritid från en enda laddning möjliggör flera timmars samtalstid och dagars passningstid. Den generösa 5,7″ skärm låter dig enkelt sända, dela och bläddra bland ditt favoritinnehåll. Två år av kvartalsvisa säkerhetsuppdateringar säkerställer också att Nokia C2 2nd edition förblir säker.

Tillbehör i C-serien

HMD:s tillväxthistoria fortsätter med sitt utbud av tillbehör, och fördubblar sin verksamhet 2021 med ambitiösa framtida tillväxtplaner. Nokia C21, C21 Plus och C2 2nd edition kommer med en rad tillbehör inklusive trådbundna och trådlösa headset och trådlösa headset som ger en enkel samtalsupplevelse.

Go Earbuds 2+ levererar äkta klart trådlöst ljud och en bekväm passform med ett ultrahögt värde, medan omgivande brusreducering (ENC), svett- och stänkmotstånd för upp till 24 timmars uppspelning håller dig tyst även under de regnigaste dagarna.
Nokia hörlurar (tillgänglig trådbunden och trådlös) har en superlätt design med mjuk over-ear vaddering och en vikbar arm för extra komfort och bekvämlighet.

HMD Enterprise Division

De en miljon prenumerationerna är uppdelade på de tre kärnprodukterna (Connect Pro, Enable Pro och Softlock) som för närvarande ingår i HMD Global Services och har IoT-anslutningar, EMM-licenser och enhetslåslicenser.

Den globala tillväxten av HMD Global Services befintliga linjer har lett till uppdelningen, vilket kommer att göra det möjligt för teamet att ytterligare fokusera på att förbättra befintliga produktlinjer, samt att förnya och skapa nya produkterbjudanden för kunder.

“Vårt utbud av företags IoT-erbjudanden har redan haft en betydande inverkan på flera sektorer, inklusive logistik, hälsovård och finansiell teknologi runt om i världen”Säger Janne Lehtosalo, Vice President, Services på HMD Global. “Efter skapandet av den nya divisionen tror vi att vi kommer att bli bättre organiserade för att ytterligare växa vårt erbjudande, bättre serva befintliga kunder och ta ut nya tjänster på marknaden. Vi är stolta över att ha uppnått en prognos på över en miljon H1-prenumerationer och stolta över att konsekvent kunna erbjuda oöverträffade tjänster”.

Priser och tillgänglighet

Nokia C21 Plus kommer att finnas tillgänglig i mörkcyanfärgad variant 3/32 GB med början från 149 €Nokia C21 i mörkblå och varmgrå i varianten 2/32 med början från 129 € medan Nokia C2 2nd edition kommer att finnas i Warm Grey och Dark Blue i varianten 2/32 GB med början från 109 €.

Relaterade Artiklar

Back to top button