De nya MacBook Pros, i M1X, skulle lanseras under hösten, enligt schemat

MacBook Pro 2021 © © WCCFTech

De nya iPhone och Apple Watch bör tillkännages den 14 september, men dessa är inte de enda Apple-produkter som förväntas i höst. Även om brist på komponenter kan ha väckt oro för förseningar i lanseringen av de nya MacBook Pros, verkar den senaste informationen från Asien bekräfta att 14″ och 16″ Pro-modellerna kommer att levereras enligt tidtabell.

Det borde vara de första Mac-datorerna utrustade med det nya M1X-chippet, en utveckling av M1-chippet.

Läs också:
Apple kommer att lansera sin nya Mac mini M1X under de kommande månaderna. En framtida storsäljare?

MacBook Pros i tid

Svår förlossning för nya MacBook Pro. Medan M1-chippet gradvis har integrerat MacBook Air, MacBook Pro 13″, Mac Mini, iMac och iPad Pro sedan 2020, väntar vi fortfarande på att Apple-varumärket ska fullborda sin topp i sortimentet med sin nya familj av Silicon-chips. a Prioriterade M1X, bör denna utveckling av M1 integrera de mest kraftfulla Mac Mini-modellerna, MacBook Pro 16 “men också en ny MacBook Pro 14”, och förmodligen en framtida iMac, större än den nuvarande 27 “.

Sedan 2020 har det gått rykten om detta. Efter några läckor som framkallade en potentiell release under våren, pekade mer allvarliga rykten på lanseringen av minst en av dessa nya produkter i augusti 2021, om komponentbrist tillåter det, förstås. Från och med nu väntas det officiella tillkännagivandet av produkterna, och deras lansering i steg, till hösten, troligen oktober eller november.

Se också:
Apple kommer att hålla sin back-to-school keynote den 14 september

Produktion enligt plan för 2021

Idag verkar leveransen av komponenterna till den nya MacBook Pro, i synnerhet mini-LED-skärmarna, fortskrida normalt. Massproduktionen av de nya datorerna skulle ha startat i augusti, vilket delvis kan förklara en del av förvirringen i informationsläckor. Apples mål skulle vara att ha tillräckligt med lager vid lanseringen av de nya MacBook Pros, med cirka fyra miljoner enheter som ska distribueras i slutet av året.

Om allt går som det ska bör nya MacBook Pro därför vara redo för semesterperioden, om den inte är tillgänglig till läsårsstarten. Istället för att ha drabbats av den nuvarande bristen direkt, verkar Apple alltså ha temporerat något för att säkerställa sina leveranser.

Som vanligt med Cupertino-företaget, som undviker att teleskopera sina uppskjutningar, kommer det nu att bli nödvändigt att vänta till slutet av hype runt den nya iPhone 13s för att se konkreta tillkännagivanden och releasedatum för de nya Mac-datorerna.

Källa: xccftech

Relaterade Artiklar

Back to top button