De nya Mac- och iPad-datorerna lanserades utan ens ett evenemang?

MacBook Air M2-18 © © Nathan Le Gohlisse för Clubic

Nyheterna som väntas i slutet av året skulle inte motivera en keynote i vederbörlig form.

Efter presentationen med stor fanfar av iPhone 14 och iPhone 14 Pro gick ryktet att Apple organiserar en ny keynote för oktober månad.

M2 kommer till nya Mac-datorer och iPad Pro

Tillverkaren skulle verkligen ha många nya produkter att tillkännage för slutet av året.

Vi tänker i första hand på nya MacBook Pro 14 och 16 tum. Om utformningen av dessa enheter inte skulle utvecklas jämfört med de nuvarande versionerna, som fortfarande inte har firat sitt ettårsjubileum, bör Apple erbjuda en intern uppdatering med närvaron av en Apple M2-processor som tillkännagavs i juni förra året och som redan utrustar MacBook Air (2022) .

Apple kan också erbjuda nya iPad Pros med närvaron av M2 igen för att ge ännu mer kraft till avicionados av 12-tums pekplattan.

Slutligen kan databladet för Mac mini också genomgå en makeover med antagandet av M2-chippet.

En enkel webbplatsuppdatering istället för en fullfjädrad keynote

Vi kanske trodde att den kaliforniska tillverkaren skulle presentera dessa senaste enheter under ett videoevenemang som sänds live på webben, men den välinformerade journalisten från BloombergMark Gurman, har just visat våra förhoppningar.

Enligt hans indiskretion vill Apple inte organisera en ny rutt och skulle i slutändan vara nöjd med enkla pressmeddelanden och en uppdatering av sin hemsida och sin onlinebutik.

Om tillkännagivandeeffekten minskar avsevärt skulle Apple kunna uppskatta att en enkel förbättring av prestanda för enheter avsedda för en mer begränsad professionell publik inte nödvändigtvis motiverar att sätta rätterna i de stora med ett event som kräver organisationsveckor.

Apple kan dock erbjuda några handplockade redaktioner för att tillåta användare att se de nya enheterna från alla vinklar några timmar efter deras tillkännagivande.

Källa: Wccftech

Relaterade Artiklar

Back to top button