De nya 14″ och 16″ MacBook Pros kommer att vara i produktion redan sommaren 2021

MacBook Pro 14 Render © Renders av Ian

Den efterlängtade MacBook Pro 2021 är återigen i nyheterna. Produktionen är på väg att börja, med marknadsföring planerad till slutet av året.

Nyheterna kring nästa MacBook Pro granskas särskilt i år. Om lanseringen i slutet av året av de nya flaggskeppsmodellerna av Apple inte längre är i tvivel, är processorerna som kommer att animera dem fortfarande föremål för debatt. M1X eller M2 chip? De senaste ryktena går mot den första valören, den andra är tydligen reserverad för MacBook Air från årgången 2022. Information som analytikern Ming-Chi Kuo har bekräftat, efter att ha meddelat att produktionen är redo att starta för tredje kvartalet i år, för en presentation som kommer att följa under det sista kvartalet.

Läs också:
Omdesignad, med en mini-LED-skärm, skulle MacBook Pro 14 och 16 komma till september

Ett M1X-chip med flera konfigurationer

Nya MacBook Pro ska därför inte presenteras samtidigt som nästa iPhone, utan i oktober. Apple skulle passa på att presentera en uppdatering till Mac Mini, som också skulle ta till sig M1X-chippet. Ett överdrivet chip som ska ha tio CPU-kärnor (åtta högpresterande, två högeffektiva). På GPU-sidan skulle Apple erbjuda två konfigurationer: 16 kärnor och 32 kärnor.

2021 kommer att bli året för omformningen av MacBook Pro som kommer att ta upp vissa delar av iPhone 12, särskilt dess platta kanter.

Läs också:
Apples framtida M2-processor tillbaka till andra halvan av 2022?

Adjö TouchBar, hej Mini-LED, Magsafe och SD-kortplats!

Ofta fördömt, TouchBar kommer verkligen att böja sig i år, och lämnar den populära MagSafe tillbaka, samt en SD-port som inte kommer att misslyckas med att entusiasmera proffs som har besvärats med olika adaptrar i flera år. HDMI-porten kommer också att göra comeback.

På skärmsidan bekräftar analytikern ankomsten av mini-LED-paneler för de två MacBook Pros. Ett stort tillkännagivande eftersom intresset för denna teknik skulle kunna verifieras på iPad Pro M1 och dess riktiga svarta färger, för att bli av med fenomenet ihärdighet i händelse av långvarig fast visning.

Det är en säkerhet, de nya MacBook Pros kommer sannolikt att generera stor efterfrågan. Det återstår att se om Apple kommer att kunna svara.

Vilka är de bästa MacBook Air och MacBook Pro? 2022 jämförelse

Aluminiumklänning, äppellogga på huven och lockande tekniska ark, MacBook Air och MacBook Pro är förmodligen bland de mest häftiga bärbara märkena på marknaden. Förutsatt att du har en rejäl budget kommer de snabbt att bli viktiga resesällskap. Här är vårt urval av modeller att gynna, men också fallgropar att undvika.
Läs mer

Källa: Wcctech

Relaterade Artiklar

Back to top button