De franska dagarna har fått en stark start med denna kampanj på iPhone 13 Pro!

De franska dagarna har precis börjat och det finns inte en minut att förlora för att ta de bästa erbjudandena som finns tillgängliga vid detta tillfälle. Under denna första dag öppnar vi bollen med extremt attraktiva kampanjer. Och denna iPhone 13 Pro är inget undantag från regeln eftersom den kostar 979,99 €.

1

iPhone 13 Pro med två ord:

  • En överdådig och behagligt formaterad 6,1-tums OLED-skärm
  • Den anmärkningsvärda kraften som A15-chippet ger
  • Mångsidig i fotografering och mycket korrekt autonomi

Se iPhone 13 Pro 128 GB-erbjudandet för 979,99 € hos Rakuten

De franska dagarna njuter redan!

Under de franska dagarna aktiverar alla e-handlare frestande rabatter som dessa -15 % på den berömda iPhone 13 Pro. Hos Rakuten erbjuds hemleverans till alla kunder. Du kommer att få beställningen inom cirka 7 arbetsdagar då försändelsen kommer att ske från Irland. Dessutom är delbetalning möjligt från €55,85/månad. När det gäller garantin kommer den att gälla i två år.

Vi påminner dig om att med Rakutenklubben (gratis registrering) kommer du att få olika fördelar såsom en onlinekisse. Detta kommer att fyllas på under köpet och det sparade beloppet kan sedan användas som rabatt på en framtida varukorg. Genom att få dagens mobiltelefon får du 68,60 € via denna process.

iPhone 13 Pro: en kraftfull och ergonomisk smartphone

Du kanske redan känner till det mycket väl, men det mobilsignerade Apple har en överdådig 6,1-tums AMOLED-panel med en definition på 2532 x 1170 pixlar och en uppdateringsfrekvens på 120 Hz. Du kommer helt klart att bli förvånad eftersom den här skärmen är bland de bästa på marknaden idag. När det gäller prestanda säkerställs de av ett A15-chip associerat med 6 GB RAM och ett internt minne på 128 GB. Alla med 5G-kompatibilitet. Kort sagt, kraften i iPhone 13 Pro är inte längre att bevisa!

Förutom att erbjuda en upplevelse i toppklass tack vare dess utmärkt utformade komponenter, kommer det amerikanska företagets smartphone att vara mångsidig i både foto och video (upp till 4K). Batteritiden beräknas till en bra hel dag. Slutligen är denna iPhone 13 Pro en riktig framgång designmässigt, med IP68 vattentäthet som en bonus.

Se iPhone 13 Pro 128 GB-erbjudandet för 979,99 € hos Rakuten

Ständigt skarpare telefoner

Men om du inte är mer övertygad än så, vet att det alltid finns alternativ att upptäcka. Och detta är desto mer sant hos Apple. Upptäck genast de bästa iPhones för tillfället i vårt hus jämförelse.

FrenchDays_banner

Vårt urval av de bästa French Days-erbjudandena

Som varje år sätter Clubic upp en speciell enhet i samband med de franska dagarna för att dela de bästa erbjudandena som finns tillgängliga online med dig. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

  • Topp 10 galna franska dagars erbjudanden på Cdiscount
  • 10 flash försäljningar att ta så snart som möjligt för French Days Fnac

Se alla French Days-erbjudanden

Relaterade Artiklar

Back to top button