De första renderingarna och tekniska detaljerna för nästa Motorola Moto Watch 100 visas

För ett par veckor sedan jätten av Motorola meddelade att man skulle återvända till smartwatch-marknaden och vid det tillfället meddelade den omedelbara ankomsten av tre nya modeller.

En av dem var Moto Watch 100 Varav vi idag har nyheter tack vare den senaste läckan av renderingar som tydligen skulle vara officiella och några detaljer om dess tekniska specifikationer.

Men låt oss först se dess förmodade design där vi ser en cirkulär skärm och en minimalistisk design, med en matt finish, förutom dess två knappar på höger sida och en metallisk färgbeläggning.

Dess skärm skulle vara av 1,3-tums IPS LCD-typ med en upplösning på 360 x 360 pixlar. Dess interna batteri skulle vara 355 mAh, medan dess vikt skulle nå 30 gram.

Dess anslutning till smarttelefonen skulle göras via Bluetooth 5.0, även om det tidigare har spekulerats i att det kan vara Bluetooth 5.2. Det som är bra är att den kommer att integrera GPS och olika sensorer, såsom pulssensorn, en annan för att utjämna syre i blodet, samt en för att registrera omgivande ljus. Den skulle också kunna spåra vår sömn.

För tillfället är priset och datumet för dess officiella presentation okänt, men allt verkar tyda på att Moto Watch G100 kommer att vara en prisvärd smartklocka, och även om vi inte vet det för tillfället är det troligt att den kommer att köra Wear OS som ett operativsystem.

Via 91 Mobiles

Relaterade Artiklar

Back to top button