De bästa YouTube-alternativen för kreatörer

Youtube är den bästa videoplattformen på internet och om du vill försörja dig är detta ditt enda alternativ om du inte gillar att streama videospel på Rycka till eller mixer . Ändå ägde företaget Google har gjort rörelser som inte har älskats av skaparna på länge, så alternativ får mycket trafik.

Den stora frågan nu är vad som är de bästa alternativen Youtube och ska de användas? Nåväl, för att svara på den andra frågan måste vi säga ja. Du förstår, det är bäst att använda alternativ, för när som helst Youtube kan kollapsa. Med tanke på de nuvarande besluten mot kreatörer är det också vettigt att inte lägga dina ägg i en korg. Alternativen vi skulle prata om kommer inte att tjäna dig mycket pengar just nu, och det är ok så länge som Youtube fortfarande tjäna pengar.

Nu, om du inte är en kreatör, utan bara en person som helst inte vill använda tjänsterna Google Tja, du är i kläm. För närvarande är det bara ett fåtal kreatörer som laddar upp sina videor till alternativa plattformar, och de som gör det kanske inte passar dig. Men vem vet? Du kan älska dessa killar och tjejer i längden. Så om du fortfarande är intresserad av alternativ, fortsätt läsa.

Bäst(Bästa YouTube) YouTube-alternativ för kreatörer

Det här är de bästa YouTube-alternativen för kreatörer enligt min mening. Se!

  1. bitshut
  2. IGTV
  3. PirTube.

1]BitChut

Detta speciella alternativ Youtube får mycket publicitet från skaparna. Allt handlar om yttrandefrihet, så om det finns vissa ämnen du inte får diskutera om Youtube , BitChute kommer att hjälpa(BitChute) du här.

Förvänta dig inte att tjäna mycket, även om du inte borde tänka på dollarn med dessa alternativ ännu. Dessutom är webbplatsen mycket beroende av användardonationer för att hålla sig flytande, så om du gillar att använda den, hjälp till att hålla den igång.

Plattformen har miljontals visningar per månad, vilket inte är dåligt om kreatörer kan utnyttja en liten pool av det antalet.

Besök BitChute.

2]IGTV

Facebook vill få en del av videomarknaden, och företaget använder Instagram för att uppnå detta. Företaget lanserade IGTV för ett tag sedan med mycket fanfar, och har fortfarande många kreatörer som skapar unikt innehåll. Men människor i Instagram ta ett annat tillvägagångssätt istället för att försöka locka nuvarande stjärnor Youtube.

Du förstår, när du spelar in en video måste den spelas in i vertikalt läge eftersom plattformen inte stöder horisontellt av någon konstig anledning. Om denna regel kommer att ändras återstår att se. Men en sak är säker. Om du gillar att titta på videor på din bärbara dator, då IGTV inte för dig på grund av brist på horisontellt stöd.

Besök Instagram IGTV (Instagram IGTV) .

3]PirTub

De bästa YouTube-alternativen för kreatörer

Vi har ett annat alternativ som är väldigt vettigt. Det kallas peer-rör , och även om det har sina begränsningar, är det inte en dålig sak. Du förstår, användare kan bara ladda upp maximalt 500 MB video under en hel dag.

Det betyder att om du laddar upp flera långa YouTube-videor om dagen, kommer du inte att kunna göra detsamma på peer-rör . Det finns för närvarande mindre än 2 000 kreatörer på plattformen, men vi förväntar oss att detta antal kommer att växa under de kommande månaderna.

Besök PeerTube.

Vad tycker du om den här listan? Vill du lägga till din favorit i kommentarerna?(Vad tycker du om den här listan? Vill du lägga till din favorit i kommentarerna?)

Youtube är den bästa videoplattformen på webben, och om du vill försörja dig, ja, det är det enda alternativet om du inte gillar att streama videospel på Twitch eller Mixer. Ändå har företaget, som ägs av Google, länge gjort drag som inte är älskade av kreatörer, därför har alternativen fått mycket trafik.

Den stora frågan just nu är vilka är de bästa alternativen till YouTube, och är de värda att använda? Nåväl, för att svara på den andra frågan måste vi säga ja. Du förstår, det är bäst att dra nytta av alternativen där ute eftersom YouTube när som helst kan gå upp i magen. Plus, med de nuvarande besluten mot skapare som fattas, är det mycket vettigt att inte lägga dina ägg i en korg. De alternativ som skulle pratas om kommer inte att tjäna dig mycket pengar just nu, och det är bra så länge YouTube fortfarande tar in pengarna.

Nu, om du inte är en kreatör och bara en person som hellre inte vill använda Googles tjänster, ja, du är i kläm. Bara ett fåtal kreatörer laddar för närvarande upp sina videor till alternativa plattformar, och de som gör det kanske inte är dina favoriter. Men vem vet? Du kan komma att älska dessa killar och tjejer i det långa loppet. Så om du fortfarande är intresserad av alternativ, ja, fortsätt att läsa.

De bästa YouTube-alternativen för kreatörer

Det här är de bästa YouTube-alternativen för kreatörer enligt min mening. Ta en titt!

  1. BitChute
  2. IGTV
  3. peer-rör.

1]BitChute

De bästa YouTube-alternativen för kreatörer

Det här YouTube-alternativet får mycket reklam från kreatörer. Allt handlar om yttrandefrihet, så om det finns vissa ämnen som du inte får diskutera på YouTube, ja, BitChute har täckt dig här.

Förvänta dig inte att tjäna mycket, även om du inte borde tänka på dollar ännu med dessa alternativ. Dessutom är webbplatsen starkt beroende av användardonationer för att hålla sig flytande, så om du gillar att använda den, hjälp till att hålla saker igång.

Plattformen har miljontals visningar per månad, vilket inte är dåligt om kreatörer kan utnyttja en liten pool av det antalet.

Besök BitChute.

2]IGTV

Facebook vill ha en del av videomarknaden och företaget använder Instagram för att få det gjort. Företaget lanserade IGTV för ett tag sedan till stor fanfar, och hittills har det många kreatörer som gör unikt innehåll. Men folket på Instagram tar ett annat tillvägagångssätt istället för att försöka locka nuvarande YouTube-stjärnor.

Du förstår, när du filmar för video måste det tas i vertikalt läge eftersom plattformen inte stöder horisontellt av någon konstig anledning. Om denna regel kommer att ändras eller inte återstår att se. Men en sak är säker. Om du älskar att titta på videor på din bärbara dator är IGTV inte något för dig på grund av inget horisontellt stöd.

Besök Instagram IGTV.

3]PeerTube

De bästa YouTube-alternativen för kreatörer

Det vi har här är ett annat alternativ som är mycket vettigt. Den heter PeerTube, och även om den har sina begränsningar är den inte dålig. Du förstår, användare kan bara ladda upp maximalt 500 MB videor totalt under en hel dag.

Det betyder att om du laddar upp flera långa videor till YouTube per dag, kommer du inte att kunna göra samma sak på PeerTube. Just nu finns det färre än 2 000 kreatörer på plattformen, men vi förväntar oss att den kommer att växa under de kommande månaderna.

Besök PeerTube.

Relaterade Artiklar

Back to top button